Syksyn kosmetiikkasuosikit

13.8.2021 | Laura Eskola

Kiinnostavimmat kauneustredit syksyllä 2021

Kesää on vielä jäljellä, mutta syksy kurkistelee jo nurkan takana. Säiden viiletessä voi vihdoin taas harkita kasvojen ehostamista, kun hiki ei enää virtaa solkenaan. Auringon kuivattamien hiusten ja ihon elvyttämiseen meillä on myös muutama nokkela niksi. Lue alta lisää syksyn kosmetiikkatrendeistä, valikoimamme ihanista uutuuksista, zero waste tuotteista sekä virkistävistä kauneusvinkeistä.

ALL TIGERS: Suudelman kestävät huulipunat

ALL TIGERS on ranskalainen aivan uudenlainen luonnonkosmetiikkasarja, joka yhdistää luonnollisuuden ja trendikkyyden. Sarjan nestemäiset huulipunat ovat ainutlaatuisen hyvin pysyviä ja tietysti luonnollisia. Ne kestävät hyvin syömisen, juomisen ja jopa kevyen pusuttelun. Testaa vaikka!

Vegaaniset huulipunat sisältävät runsaasti luomulaatuisia raaka-aineita, mutta ei tietenkään eläinperäisiä ainesosia, eikä yritys hyväksy myöskään muiden maiden suorittamia eläinkokeita. Koostumus on mattapunan ja kiiltopunan välimuoto, joka ei kuivata huulia lainkaan, vaikka pysyykin tiukasti siellä missä pitää. Runsaspigmenttinen huulipunasarja on jopa maskeeraajien ylistämä.

Lisäksi ALL TIGERS -brändi tekee hyvää; se lahjoittaa 1% myynnistään FOR THE PLANET-luonnonsuojelulle sekä 1% kansalaisjärjestö POH KAO:lle uhanalaisten tiikerien suojeluun. Tiikereiden suojelusta brändi onkin saanut veikeän nimensä.

all tigers nestemäiset huulipunat

All Tigers nestemäiset huulipunat

Miten valitset oikean huulipunasävyn?

Yksinkertainen vastaus; valitse juuri se sävy joka eniten sinua miellyttää tai puhuttelee. Paras huulipunasävy on se, joka saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi ja itsevarmaksi. On kuitenkin muutamia yleispäteviä vinkkejä, joiden avulla voit lähteä etsimään sitä omaa sävyä.

  • Viileän sävyinen iho: hieman punertavan tai siniseen taittavan, auringossa herkästi palavan ihon omaavalle toimii hyvin viileät huulipunasävyt, kuten pinkki, violetti ja fuksia.
  • Lämpimän sävyinen iho: helposti ruskettuvalle, oliiviin taittavalle, kellertävälle tai kullan sävyiselle iholle sopii oranssiin taittavat huulipunat, kuten tummat nudet, koralliset ja oranssin punaiset sävyt.
  • Puhdas kirkkaan punainen huulipuna sopii ihan kaikille vaaleasta tummaan. Ajaton punainen väri symbolisoi luottamusta, voimakkuutta, naisellisuutta ja johtajuutta. Klassisen punaiset huulet lisäävät itsevarmuutta välittömästi.

ALL TIGERS: Säväyttävä silmämeikki

ALL TIGERS on tuonut markkinoille myös monikäyttöisiä silmämeikkikyniä, joiden käyttö kiireisessä arjessa on mutkatonta ja yksinkertaista. Näitä runsaspigmenttisiä 3-in-1 meikkikyniä käytät sekä silmänrajauskynänä, kevyenä luomivärinä koko luomelle levitettynä, sekä kerrostettuna intensiivisen silmämeikin luomiseen. Kermainen koostumus sisältää runsaasti luomulaatuisia raaka-aineita, kuten kasviöljyjä sekä antioksidanttisia uutteita, jotka suojaavat ja samalla hoitavat silmäluomien ohutta sekä herkkää ihoa.

Eco-design: Luomivärikynä on valmistettu PEFC-sertifioidusta puusta, joka on hankittu kestävästi hoidetuista metsistä. Kynän ulkopinta on koristeltu vesipohjaisilla orgaanisilla lakoilla. Korkkikin on biohajoavaa bio-muovia, eikä kynät sisällä turhaa ulkoista pakkausta, joten näitä voidaan kutsua myös Zero Waste meikeiksi.

Kurkkaa myös ALL TIGERS 9-Free kynsilakat toinen toistaan upeammissa sävyissä ja ilman haitallisia kemikaaleja.

all tigers silmämekkikynät

ALL TIGERS luomivärikynät

UMAI: Ekologiset Zero Waste palashampoot ja –hoitoaineet

Kaipaavatko hiuksesi erityishuomiota ja elvytystä kesän jälkeen? Aurinko kuivattaa ihon lisäksi myös hiuksia, ja suolainen merivesikin rasittaa kutreja. Ota askel kohti muovittomampaa arkea Umain ihastuttavien biohajoavien hiustenhoitotuotteiden avulla.

Umai on innovatiivinen ja ympäristöystävällinen ranskalainen luonnonkosmetiikkayritys. Kaikki raaka-aineet tuotetaan ja tuodaan mahdollisimman läheltä, jotta lopputuotteen hiilijalanjälki pysyisi pienenä. Umai on myös avoin käyttämiensä raaka-aineiden alkuperästä ja haluaa samalla haastaa koko kosmetiikka-alaa läpinäkyvämpään viestintään raaka-aineiden alkuperästä.

umai kiinteä palashampoo

Umain kiinteä hoitoainepala ja palashampoo korkkirasiassa

Umain palashampoiden ja palahoitoaineen pakkaukset on valmistettu innovatiivisella ja ympäristöystävällisellä tekniikalla. Zero waste -pakkauksien materiaali koostuu 15% ylijäämäpuuvillasta ja 40% kierrätetystä paperikuidusta, ja ne ovat täysin kompostoitavia.

  • Soft palashampoo – sopii kaikille hiustyypeille, pidentää pesuväliä vähintään yhdellä päivällä. Manteliöljy hoitaa kuivia hiuksia ja jopa herkkää päänahkaa. Riittää noin 40 pesukertaan.
  • Detox palashampoo – syväpuhdistaa hiukset muotoilutuotejäämistä ja raikastaa päänahan. Merellinen tuoksu on mieltäkin virkistävä. Riittää noin 40 pesukertaan.
  • Hoitoainepala – lumoavan itämaiselta tuoksuva hoitoainepala siloittaa, ravitsee ja jättää hiukset silkkisen pehmeiksi. Erittäin riittoisa hoitoainepala riittää noin 60 pesukertaan.
  • Valikoimastamme löydät myös upeat korkkirasiat, joissa hiustenhoitotuotteita on helppo kuljettaa myös mukana.