Ruoansulatusta hellivä kollageeni-vihermehu

25.11.2019 | PUR toimitus

Kollageeni on yksi tärkeimmistä kehon proteiineista ja sen tuotanto laskee neljänkymmenen ikävuoden tienoilla. Kollageeni vaikuttaa ihon elastisuuteen, täyteläisyyteen ja kosteuteen, joten sitä kannattaa nauttia hyvissä ajoin. Kollageeni toimii niin ihon, nivelten, luiden, verisuonien ja ruoansulatuskanavan pinnan rakennusaineena.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Planet Paleo Digestive on ruuansulatusta tukeva kollageenijauhe, joka sisältää naudan kollageenia, piparmintunlehteä, lakritsia ja artisokkaa, joiden on osoitettu tukevan ruoansulatusta. Planet Paleon kollageenijauheet ovat hydralysoituja eli pilkottuja valmiiksi, mikä tarkoittaa sitä, että ne ovat kollageenipeptidejä. Elimistö pystyy hyödyntämään tämänkaltaiset peptidit paremmin, kuin tavallisen kollageeniproteiinin, sillä ne ovat elimistön aminohappoprofiilille jo valmiiksi sopivassa muodossa.

Planet Paleo Digestive -kollageenivalmiste antaa tukea ruoansulatuskanavan hoitoon ilman säilöntäaineita, lisäaineita tai täyteaineita. Hyvänmakuinen jauhe on helppo sekoittaa veteen, mehuun tai smoothieen. Kollageeni kannattaa nauttia yhdessä C-vitamiinin kanssa, jotta sen täydet hyödyt tulevat esille.

Ruoansulatusta hellivä kollageeni-vihermehu

2 annosta
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
300g lehtiselleriä
2 limeä kuorittuna
1 kurkku
70g tuoretta babypinaattia
3 suomalaista omenaa
1-2 mitallista Planet Paleo Digestive -kollageenijauhetta

Mehusta kaikki ainekset mehustimella, tai vaihtoehtoisesti blenderöi smoothieksi nesteen kanssa. Sekoita kollageenijauhe valmiiseen mehuun.