PURin kirjahyllystä: Joulukirja

30.11.2016 | PUR toimitus

joulukirja-001

Jouluun on enää alle kuukausi ja yksi tehokas tapa virittäytyä jouluiseen tunnelmaan on tarttua  Virpi Mikkosen ja Riikka Kantinkosken ihanaan uutuusteokseen Joulukirja. Kirja tarjoaa ideoita niin koristeluun kuin reseptiikkaankin tarjoten eväät juhlaan, joka hellii kaikkia aisteja! Mikkonen ja Kantinkoski haluavat kirjallaan muistuttaa joulunajan tärkeimmistä tehtävistä, läsnäolosta ja arjen kiireiden unohtamisesta ja siinä he todella onnistuvat. Napataan PURin kirjahyllystä siis Joulukirja ja tutustutaan siihen tarkemmin!

Riikka Kantinkoski on arvostettu valokuvaaja ja stylisti, joka tunnetaan erityisesti upeista sisustuskuvistaan. Virpi Mikkonen on puolestaan kansainvälisestikin menestynyt ruokakirjailija ja reseptisuunnittelija, jonka aikaisemmat reseptikirjat (Hyvän Olon JäätelökirjaKiitos Hyvää sekä Kiitos Hyvää Pikaruokaa) ovat olleet todella suosittuja. Tämän kaksikon aikaansaama lopputulos on odotetustikin henkeäsalpaavan kaunis ja täynnä toinen toistaan herkullisempia reseptejä ja inspiroivan ihania ideoita joulun valmisteluun.

joulukirja-piparkakut

Jouluinspiraatiota ja terveellisempi joulupöytä

Mikkosen tapaan jouluiset reseptit on toteutettu kasvisversioina ilman gluteenia ja valkoista sokeria. Mikäli kinkkuähky ei siis tänä vuonna houkuttele, kokeile hyvän olon joulureseptejä, esimerkiksi piparkakku-smoothiekulhoa, talvista sienikeittoa tai tofukinkkua, ehkä jälkiruoaksi piparkakkuja tai raakakaakaosta valmistettuja toffeetäytekonvehteja? Tai sitten jotain 50 muusta reseptistä! Ja mikä parasta, näiden jälkeisestä ähkystä ei tarvitse kantaa huolta.

Miten virittäytyäkään paremmin joulun tunnelmaan kuin tehdä itse jotain mukavan jouluista? Kirjasta löydät ilahduttavia DIY-ohjeita eri tarkoituksiin: tuoksukynttilöiden tekemisestä kookos-kahvikuorintaan, joulukattauksesta saippuan tekemiseen.

Kirjan kuvat huokuvat seesteistä ja pelkistettyä joulun tunnelmaa, joka saa omankin mielen rauhoittumaan. Tässä on jokaisen joulufanin must have–teos, joka on takuuvarma inspiraation lähde ikimuistoisen ja lämminhenkisen joulun valmistelemiseen!

joulukirja-004joulukirja-002

”Kauneimman joulun tavoitat palaamalla perusasioiden äärelle. Hyvää tekevä ruoka, käsin tehdyt koristeet ja lahjat koskettavat sydäntä.” – Joulukirja

Joulukirja saatavilla nyt sekä PURin verkkokaupasta että myymälöistämme.