Margit Peura: Muutos on mahdollinen!

28.3.2017 | PUR toimitus

Kirjoittaja on Suomessa asuva lääkäri, kahden lapsen äiti ja Whitetail-Universe-brändin luoja Margit Peura. Hän uskoo, että maailman muuttaminen on mahdollista.

Luomani Whitetail-brändi perustuu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ideologiaan, modernia designia unohtamatta. Kaikki sai alkunsa vaatemallistosta vuonna 2014, koska en löytänyt vastuullisesti tuotettuja vaatteita, jotka olisivat vastanneet makuani. Joka päivä teemme valintoja joilla on vaikutuksia itseemme, ympäristöömme ja tuotteet valmistaneille ihmisille. Halusin elää nyky-yhteiskunnassa, mutta puhtaalla omallatunnolla. Siihen tarpeeseen syntyi Whitetail. Käytämme vaatteissamme laadukkaita luonnonmateriaaleja ja valmistamme ne mahdollisimman lähellä. Valitsemme eko-sertifioituja laatuja aina kun se on mahdollista ja palvelee käyttötarkoitustaan, jotta voimme olla varmoja että niiden vaikutukset meille ja luonnolle ovat vähiten vahingolliset ja parhaat mahdolliset. Tunnemme yhteistyökumppanimme ja voimme vaikuttaa heidän hyvinvointiinsa.

Kuten vaatteet, kosmetiikkakin on iholla. Ymmärrettyäni, että useissa voiteissa on haitallisia kemikaaleja, joista esimerkiksi silikoni aiheuttaa sileän pinnan lisäksi muun muassa hapenpuutetta ihossa, halusin jotain parempaa itselleni ja muille. Whitetailin luomukosmetiikkasarjan ensimmäinen osa, kosteuttava vartalovoide, lanseerattiin vuoden 2016 lopulla. Siinä vaikuttavat ainesosat ovat luonnosta. Ruusuvesi rauhoittaa ja puhdistaa, sheavoi kosteuttaa, pehmentää ja uudistaa, oliiviöljyn E-vitamiini palauttaa ihon sileyttä ja torjuu ikääntymisen merkkejä ja merileväuute tarjoaa iholle antioksidantteja, luonnollisia mineraaleja ja vitamiineja. Tuoksuja on kaksi: Neutral on nimensä mukaisesti mieto ja Orange on virkistävä sitrus. Molemmat on suunniteltu sekä miehille, että naisille. Seuraavaksi tuomme markkinoille kosteuttavan ja voidemaisen suihkutuotteen, jota voi käyttää myös sheivaamiseen.

Jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus tehdä parempia valintoja, täytyy tuotteidemme olla heidän ulottuvillaan. Tästä syystä myymme jatkossa vaatteitamme vain oman verkkokauppamme kautta. Yhden väliportaan jäädessä pois voimme laskea hintojamme, eivätkä arvokkaista luonnonmateriaaleista lähialueilla valmistetut tuotteet muodostu liian kalliiksi. Olemme myös luopumassa sesonki- ja trendiajattelusta ja jatkossa tarjoamme vain korkealaatuisia ja loppuun asti hiottuja ajattomia tuotteita, jotka helpottavat arkeasi ja tukevat hyvää oloasi vuosia. Yllämainituista syistä johtuen myös alennusmyynnit tulevat tarpeettomiksi, kun hylkäämme keinotekoisen tuotteiden vanhentamisen prosessin ja pienennämme tuotteiden myyntikatetta.

Visioni on, että Whitetaililta saisi tulevaisuudessa myös neuvontaa ja tietoa terveyteen liittyen, ehkä myös terveellistä ruokaa. Tästä nimi Whitetail-Universe, oma maailma josta hyvinvointia elämän joka osa-alueelle. Jos me emme muuta maailmaa paremmaksi, ketkä sitten?

Tutustu lisää:

http://whitetail-universe.com
https://www.instagram.com/whitetailuniverse/
https://www.facebook.com/whitetailuniverse/