Kauniit ja hyvinvoivat ripset luonnollisesti

20.2.2017 | PUR toimitus

 

Kukapa ei haaveile upeista tummista pitkistä ripsistä? Ne korostavat katsetta ja saavat siitä ilmeikkäämmän. On toki niitä onnekkaita, joilla on sellaiset luonnostaan, mutta monet tekevät mitä tahansa saadakseen kauniit pitkät ripset. Erilaiset ripsiä pidentävät hoidot ja käsittelyt eivät takaa pysyvää vaikutusta, ja voivat jopa vaurioittaa luonnonripsiä. Onneksi luonto tarjoaa meille hyvinvointia ja kauneutta sekä ratkaisuja moniin tilanteisiin.

 

95% luomu ripsiväri, joka hoitaa ja vahvistaa ripsiä

Dizao Organics kosteuttava ripsiväri koostuu 100% luonnollisista ainesosista, joista peräti 95% on USDA-sertifioitua luomutuotantoa. Ripsiväri on suunniteltu ei vain kaunistamaan, mutta myös hoitamaan ripsiä. Pääraaka-aineista karnaubavaha tuuheuttaa ja pidentää ripsiä, kahvipavut toimivat luonnollisena väriaineena, kun taas riisileseuute suojaa ja ravitsee ripsiä. Ihana kahvimainen tuoksu virkistää heti aamusta kuin kuppi kahvia.

Ripsiväri on hypoallergeeninen ja siksi sopii myös herkkäsilmäisille sekä piilolinssien käyttäjille. Eron huomaa myös poispestäessä, Dizao ripsiväri on helppo pestä pois ilman hankaamista, mikä vahingoittaa ja ohentaa ripsiä. Se pysyy niin helteessä kuin sateessa, eikä varise.

Ei siis ihme, että Dizao ripsiväri on muodostanut alati kasvavan uskollisen käyttäjäkunnan, joka vannoo tuotteen nimiin.

Tässä vielä muutama vinkki, miten hoidat ripsiä

  1. Syö terveellisesti. Juo tarpeeksi vettä. Syö paljon vihanneksia ja hedelmiä. Kaikki mitä syömme vaikuttaa jokaikiseen osaan kehossamme, siksi on tärkeää, että me ravitsemme kehoa oikein.
  2. Käytä laadukasta ripsiväriä. Dizao Organics luomu ripsiväri hoitaa ja vahvistaa ripsiä. Levitä oikea määrä väriä. Kaksi kerrosta yleensä riittää. Ennen levittämistä taivuta ripset kevyesti ripsikihartimella n.10 sekuntia.
  3. Puhdista oikein. Pese AINA meikki pois ennen nukkumaanmenoa. Yön aikana iho uudistuu, joten on tärkeää, että iho, ripset ja huuletkit saavat levätä. Silmämeikin saa kätevästi pois vaikka kookosöljyllä tai oliiviöljyllä.
  4. Tee silmähierontaa. Hieronta stimuloi ripsien kasvua. Hiero iltaisin puhdistuille silmäluomille pieni määrä risiiniöljyä, takiaisöljyä tai manteliöljyä. Hiero varovasti ripsien tyvi linjaa pitkin muutama minuutti ja jätä vaikuttamaan yöksi. Hierontaa tulisi tehdä säännöllisesti, jotta tulokset olisivat nopeat ja pitkäkestoiset.

Kirjoittajat ovat Dizao Organics tuotemerkin maahantuovan Silkway nimisen yrityksen ja Organicstore.fi verkkokaupan Tanya Fahim ja Yulia Amin.