Ihana öljypuhdistus ihollesi

7.5.2019 | PUR toimitus

Iho kiristää ja kirraa inhottavasti punaisena jokaisen pesun jälkeen huutaen kalliita voiteita apuun kuin Sahara vesisadetta. Purkkeja (niitä sika-kalliita pikku muovipurkkeja) kuluu aika loputonta tahtia ihon janoa sammuttamaan. Tämä on monelle “normaali” kokemus joka päivä. Itse olen vuosia kuvitellut, että tämä on kohtaloni, johon pitää tyytyä. Kuinka väärässä olenkaan ollut!

Silmäni ovat onneksi auenneet, kun olen oppinut valtavasti ihonhoidosta, erilaisista raaka-aineista sekä tuotteista kuluneen vuoden aikana. Alkukesästä 2018 tutustuin Miia Leinoon ja Jonna Vesteriseen; upeaan luonnonkosmetiikan opettaja- ja tuotekehittäjä –tehotiimiin. He olivat jo vuosia kehittäneet uudenlaisia innovatiivisia luonnonkosmetiikan tuotteita, joissa ydinolemus on tehokkuudessa eli laadukkaita eko-raaka-aineita on runsaasti (pieni tippa ei riitä todelliseen vaikuttavuuteen), vedettömyydessä (ei tarvita säilöntäaineita) sekä asiakaslähtöisyydessä (tehdään vain erinomaisia tuotteita, ei valmisteta mitään turhaa).

Ensimmäinen tähtituote ja superinnovaatio on kiinteässä palamuodossa oleva öljypuhdistus – öljypuhdistuskakku, joka puhdistaa, hoitaa ja tasapainottaa ihoa. Pilottikakut ovat olleet markkinoilla jo parisen vuotta ja palaute testikäyttäjiltä on ollut erittäin rohkaisevaa.

PS. Pidän luovan valokuvausretriitin The Happy Hamletissä, Ranskassa, 25. - 30.6. Muutama paikka jäljellä vielä... olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Miia Leino ja Jonna Vesterinen ovat Luonkosin perustajia.

Itse olin etsinyt omien arvojeni mukaista start-uppia jo vuosia, koska minua vetää puoleensa innovointi, yrittäjyys ja asioiden kehittäminen. Olen tulevaisuudentutkija, valokuvaaja, life- ja business coach ja tarkka siitä, että yrityksen pitää olla eettinen ja läpikotaisin hyvällä asialla. Tulevaisuudessa arvopohjaisten yritysten määrä kasvaa entisestään. Olen pitkään valokuvaajana sekä valmentajana tehnyt naisten voimautustyötä, ja olin niin onnellinen, kun löysin Miian ja Jonnan, joilla on hyvin samankaltainen arvopohja elämässä sekä yrittämisessä. Haluamme viestittää kaikessa Luonkosin tekemisessä naisille, että ”olet kaunis ja ihana sellaisena kuin olet”. Tuotteemme antavat konkreettisen mahdollisuuden irtaantua ”ylimääräisen kosmetiikan kierteestä”. Alla esimerkkejä Voimanaiset-valokuvasarjasta, johon kuvasimme eri-ikäisiä tyttöjä ja naisia omassa ilossaan sekä voimassaan.

Voimanaiset-Luonkos

Esimerkkejä Voimanaiset-valokuvasarjasta.

Rakastetut öljypuhdistuskakut

Ensimmäiset tuotteemme, kolme eri ihotyypeille kehitettyä öljypuhdistuskakkua, lanseerattiin I love me – messuilla lokakuussa – and the rest is history. Kaikki kakut vietiin käsistä seuraavien kuukausien aikana. Vastaanotto on ollut huikeaa asiakkailta, bloggareilta ja lehdistössä. Saamme ihania kiitosviestejä lähes päivittäin. Naiset suosittelevat kakkuja ystävilleen ja Instassa on paljon kakkustooreja.

öljypuhdistus-öljypuhdistuskakut-luonkos

Luonkosin öljypuhdistuskakut puhdistaa, hoitaa ja tasapainottaa ihoa. Tutustu tuotteisiin tarkemmin klikkaamalla kuvaa.

Miksi naiset sitten rakastavat näitä meidän öljypuhdistuskakkuja? Monesta eri syystä. Kakut ovat kehitetty parantamaan käyttäjänsä arkea ja hoitamaan ihoa. Öljypuhdistuskakut poistavat hellästi, nopeasti ja tehokkaasti arjen lian sekä meikit – myös teatteri-, kuvaus- ja esiintymismeikit! Laatuöljyt, superfoodit ja vitamiinit hoitavat sekä tasapainottavat ihoa. Kasvot jäävät silkkisen pehmeiksi ja hoidetun tuntuisiksi. Iho tasapainottuu, kun sen luontaista kosteutta ei ylipestä pois. Se on kylläinen eikä ”huuda vettä” eli mitään ylimääräistä kosteutusta ei enää välttämättä tarvita kakkuilun jälkeen. Moni atoopikko on kertonut meille, että kakku auttoi selviytymään talven iho-ongelmista ja ”ensimmäistä kertaa iho oli kuin kesällä”.

Iltarutiinista tulee öljykakun kanssa nautinto ”kasvojenpuhdistuksen välttämättömän pahan” sijaan. Rakkaudellisuus on läsnä, kun hierot pehmeää öljyä kasvoihisi. Kokemus on ihana – ihan kuin joku silittäisi poskeasi. Miia aloitti kakkujen kehittämisen kiireisenä pikkulapsiaikana kiireisen äidin ihanaksi tehotuotteeksi. Kutsumme kakkuilua I love me moment –kokemukseksi. Epämiellyttävä kasvojenpuhdistushetki muuttuu omaksi arjen luksustuokioksi.

Yksi ydinarvoistamme on ekologisuus. Kakkupakkaus on meidän suunnittelema ja se on täysin muoviton sekä liimaton zero waste –pakkaus. Voitimme kultaa mainoskilpailussa pakkausdesignin kanssa – tämä oli ikimuistoisen upea hetki sekä mahtava tunnustus pitkäjänteisestä työstä mitä Miia ja Jonna ovat sekä kakkujen että pakkausten eteen tehneet!

Kakku on kaikin puolin ”sallittu nautinto”, ja se myös säästää monin eri tavoin; rahaa (all-in-one tuote), luontoa (zero waste) ja vesistöjä (ei mikromuoveja tai synteettisiä kemikaaleja).

Öljypuhdistus oman ihotyypin mukaan

Valitse oma herkkukakkusi oman ihotyyppisi mukaan. Healing on rasvaisen- ja sekaihon tuote ja se puhdistaa ihon epäpuhtauksia (on hyvä myös kukkivalle teini-iholle). Rebirth on suklainen kuivan ja normaalin ihon tuote. Rebirthissä on käytetty aitoja eteerisiä öljyjä jotka rentouttavat sekä tukevat naiseuttasi. Radiantissa on runsaasti hoitavaa tyrniöljyä ja siihen ei ole lisätty eteeristä öljyä, joten se sopii myös hajuherkille. Öljypuhdistuskakut ovat vegaanista lähikosmetiikkaa. Ne leivotaan sinulle rakkaudella käsin Naantalissa. Nautinnollisia kakkuhetkiä

PS. Lahjavinkki! Äidit, isoäidit ja tyttäret rakastavat näitä kakkuja – joissain perheissä kakkuja käytetään jo kolmessa sukupolvessa.

PS. Pidän luovan valokuvausretriitin The Happy Hamletissä, Ranskassa, 25. – 30.6. Muutama paikka jäljellä vielä… olet lämpimästi tervetullut mukaan!