Enemmän kuin ihonhoitoa – Dafna’s sarjan perustajan kauneusrutiinit

5.3.2020 | PUR toimitus

Dafna’s sarja pohjautuu luonnollisiin ja bioaktiivisiin ainesosiin ja pitkälle kehittyneeseen bioteknologiaan. Kaikki sarjan tuotteet rakentuvat pienimolekyylisistä, aktiivisista aineosista, joilla maksimoidaan tehoaineiden imeytyvyys ja tehokkuus iholle ja hyvinvoinnille.

Enemmän kuin ihonhoitoa

Sarjan perustaja, aromaterapeutti ja napropaatti Dafna täsmentääkin, että ”Sarja sai alkunsa, kun huomasin, miten kauneutta pitäisi katsoa eri perspektiivistä – ei vain miten muut meidät näkevät ja miten haluamme toisten meidät näkevän. Elämä nykyisin on kiireistä: Nukumme huonosti, stressaamme, löydämme vain hyvin vähän aikaa itsellemme. Halusinkin kehittää sarjan, joka katsoo tätä kauemmas. Kauemmas kuin pelkästään puhdas, kuultava iho. Halusin luoda sarjan, joka tukee hyvinvointiamme kaikilla sen osa-alueilla”.

Tämä osuukin aivan naulan kantaan. Kun elämme maailmassa, missä tarjolla on paljon erilaisia tuotteita, on tärkeää, että päivittäiset valinnat ohjaavat suuntaan, joka on ’beyond our own skin’ eli valinnoilla on vaikutusta myös ympärillä olevaan elämään. Dafna alleviivaa yhden sarjan tärkeimmistä arvoistaan: ”Luonnollisuus ja se, että tuotteitani ei testata eläimillä on tärkeää, mutta tärkeämmäksi katson sen, että kiinnitämme omaan sekä ympäristön hyvinvointiin huomiota, ei vain hetkellisesti, vaan pitkäaikaisesti.” Tämä on varmasti osasyy siihen, miten Dafna’s on onnistunut voittamaan useita palkintoja, kuten vuoden 2018 Paras kansainvälinen ihonhoitosarja -palkinnon. ”Hyvinvointiin vaikuttaa paljon se, miten voimme henkisesti. Mitä tunnemme, ja miten tasapainossa olemme”, Dafna tarkentaa.

Henkinen hyvinvointi ja ayurveda osana Dafnan kauneusrutiineja

Dafna määrittelee yhdeksi tärkeimmäksi kauneusrutiinikseen henkisestä hyvinvoinnista kiinni pitämisen. Päivittäiset kävelyt, joiden aikana puhdas ilma virtaa sisään ja ulos ovat hänelle tärkeitä. Myös perhe ja ystävät ovat listan kärjessä. Ayuerveda on suuri osa hänen arkeaan ja elämäntapojaan. ”Ayurvedan ja buddhalaisuuden kautta olen vahvasti oppinut läsnäolemisen taidon, kiitollisuuden ja hetken tiedostamisen.” Sen hän listaa myös kauneusrutiinikseen: ”Kauneusrutiinini keskittyvät vahvasti hetkeen. Ne ovat enemmän kuin voiteen levittämistä kasvoille. Ne ovat kokemukset ja tunne, joka hetkeen sisältyy”, Dafna täsmentää. 

Dafna’s -sarjan tuotteet pohjautuvat ayurvedaan ja kolmen doshan tasapainoon. Sarjan tuotteet on suunniteltu siten, että hyödyt vaikuttavat ihoon, mutta myös hyvinvointiin. Dafnan kipinä ayurvedaan syttyi, kun hän matkusti Intiaan 18 vuotta sitten: ”Olen nähnyt, miten auyrveda on auttanut monia ihmisiä voimaan paremmin ja auttanut heitä löytämään tasapainon, jolloin keho ja mieli pysyy terveenä.” Ayurveda onkin elämäntapa, joka kumpuaa kiitollisuudesta elämää kohtaan. ”Ayurvedan mukana olen oppinut arvostamaan elämää hirvittävän paljon” Dafna sanoo kiitollisena.

Autiolle saarelle Dafna ottaisi koko sarjansa mukaan, sillä jokainen tuote tukee toistaan ja saa ihon hohtamaan. Mutta jos saarelle ei saisi missään nimessä tuoda kuin vain yhden tuotteen, Dafnan täytyi miettiä hetki. ”Ottaisin Recovery Cleanser -puhdistusbalmin. Sen kanssa voi tehdä paljon. Voin hieroa sitä kasvoilleni syväpuhdistaakseni ihoani tai jättää sen maskin tapaan vaikuttamaan hetkeksi”. Dafna vielä tarkentaa hymyillen: ”Eli juuri sitä mistä puhuin aikaisemmin. Tiedostaen hetken ja siitä nauttimisen”.

Sarjan puhdistustuotteet ovat vastikään niittäneet kunniaa vuoden 2020 Beauty Shortlist Awardes -kilpailussa: Recovery Cleanser -puhdistusbalmi valittiin parhaaksi puhdistustuotteeksi ja kirkastava Purify Cleanser -puhdistusemulsio pokasi vuoden parhaan lanseeratun tuotteen palkinnon!

Tutustu Dafna’s -sarjan tuotteisiin täällä!

Lähde: OM Organic Beauty / Eveliina Suoyrjö
Kuvat: Dafna’s