Kaunis ja hyvinvoiva iho holistisella hoidolla sekä tiimityöllä

22.1.2024 | Maria Varon

Holistisessa ihonhoidossa perehdytään kokonaisvaltaisesti kehon tilaan ja etsitään juurisyyt mahdollisten iho-oireiden taustalla. Kun yhdistetään suunnitelmallinen sisäinen ja hoito oikeanlaisiin ihonhoitotuotteisiin, saadaan usein nopeampia ja pitkäkestoisempia tuloksia, kuin pelkällä ulkoisella hoidolla. Siskokullat ja PUR-kauppa ovatkin nyt yhdistäneet asiantuntijuutensa auttaakseen asiakkaiden ihoa ja koko kehoa voimaan paremmin. Lue lisää ja opi samalla holistisen ihonhoidon tärkeimmät kulmakivet.

Asiantuntijatiimi aina apunasi

Siskokullat ja PUR-kauppa tarjoavat asiantuntijatiimin asiakkaan tueksi, jolloin voit saada kosmetologisen ihonhoidon lisäksi esimerkiksi aromaterapiaa, ravintoneuvontaa, shiatsua tai vaikkapa homeopaatin palveluja sen mukaan, mikä parhaiten sopii juuri sinun elämäntilanteeseesi. Ihonhoitotuotteiden lisäksi voit saada suositukset myös esimerkiksi suoliston hoitoon probiooteilla tai hormonitoiminnan tukemiseen erilaisilla ravintolisillä.

Siskokullat konseptin taustalla ovat Johanna Joutsenniemi ja Minna Oey, joilla molemmilla on lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus holistisesta ihonhoidosta. Myös muu Siskokullat konseptin Siskonpeti hoitoloiden henkilökunta on koulutettu niin, että he tuntevat kokonaisvaltaisen ihonhoidon periaatteet ja osaavat valita tarpeisiisi oikeanlaisen tiimin.

PUR-kaupan asiantuntijat tarjoavat pitkänlinjan osaamista muun muassa yrttien,  ravintolisien, suoliston hyvinvoinnin, hormonitoiminnan ja homeopatian saralla.

Tällä yhdistelmällä vaikeatkin iho-ongelmat on mahdollista ratkaista yksilöllisesti asiakkaan toiveita kuunnellen.

pur-kauppa ja siskonpeti yhteistyö

Miksi pikaratkaisut eivät ole ihonhoidossa oikotie onneen?

Sosiaalinen media tarjoaa mitä erilaisempia purkkeja ja purnukoita ratkaisuksi kroonisiin iho-ongelmiin. On toki ehdottoman tärkeää, että ihollesi löydetään juuri oikeat kotihoitotuotteet, jotka hillitsevät ihon oireilua, mutta totuus on, että usein edes lääkärin määräämät lääkevoiteet eivät välttämättä auta kuin hetkellisesti. Valitettavasti lääkevoiteet eivät kuitenkaan ole tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön, sillä niillä voi olla esimerkiksi ihon tai pintaverisuonten rakennetta muokkaavia vaikutuksia sekä muita haittoja.  

Siskokullat tarjoaa tuotevalikoiman, joka on kuratoitu pitkällä kokemuksella erilaisten ihohaasteiden hoidossa. Saat aina yksityiskohtaiset kotihoito-ohjeet ja pitkän tähtäimen hoitosuunnitelman, joita noudattamalla päästään parhaisiin tuloksiin. Säännöllisyys, lempeys ja maltillisuus ovat usein resepti onnistuneeseen kotihoitoon sen sijaan, että käytetään kymmentä eri tuotetta eri ongelmiin.  

Pitkän tähtäimen holistinen ihonhoito säästää myös rahaa, kun lukuisten virheostosten sijaan valitaan yksilöllisesti juuri oikeat hoidot ja tuotteet kunkin asiakkaan elämäntilanteen mukaisesti.  

pur hyvinvointikauppa hakaniemi

Kenelle holistinen ihonhoito sopii?

Holistinen ihonhoito sopii aivan kaikille ja kaikenikäisille olipa tavoitteena sitten tukea yleisesti omaa ihoa ja hyvinvointia tai hoitaa pitkäaikaista iho-ongelmaa. Siskokullat ja PUR-kaupan asiantuntijatiimi ovat vuosien varrella auttaneet tahoillaan asiakkaita muun muassa aikuis- ja teini-iän aknen, ruusufinnin, atooppisen ihottuman ja perioraalidermatiitin hoidossa. Erityisosaamista löytyy myös vaihdevuosi-ikäisten ihonhoidon tukemiseen ja ihon erilaisten ikääntymismuutosten hoitoon.

Mihin holistisessa ihonhoidossa kiinnitetään huomiota?

  • Ihon tila
  • Asiakkaan ikä ja elämäntilanne
  • Unen laatu ja riittävyys
  • Mahdolliset harrastukset
  • Ravinto
  • Oikeanlaiset kotihoitotuotteet iholle ja sisäisesti
  • Millaista kosmetologista hoitoa tarvitaan ja kuinka usein
  • Mitä muita hoitoja voidaan käyttää tukena

Siskokullat järjestää säännöllisesti holistisen ihonhoidon tapahtumia Hakaniemen Siskonpetissä. Seuraava ilta on torstaina 1.2., jolloin  perehdymme talven ihonhoidon haasteisiin prebioottisilla ja postbioottisilla tuotteilla sekä tutustumme kasvojoogan ihoa ja kehoa elvyttävään voimaan. Tutustu Siskonpetin tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan!

Käy Instagramin puolella kurkkaamassa Live-tallenne Holistinen ihonhoito, josta voit poimia ammattilaisten omat lempivinkit kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin!

 

Kirjoittaja

Maria Varon – estenomi, holistisen hyvinvoinnin asiantuntija
Siskollat ja PUR-kaupan yhteistyökumppani