Dr. Reckeweg R15 – Ase ankeutta vastaan

25.10.2021 | PUR toimitus

Lokakuu – kylmää viimaa ja pimeneviä iltoja. Maa on roudassa ja ensimmäiset lumipyryt ovat yllättäneet. Pukeutuminen tuntuu taas hankalalta, sillä koko ajan tuntuu vain kylmältä. Auton ikkunat on raaputeltava jäästä aamuisin ja bussipysäkillä on pysyteltävä liikkeessä kylmyyden pureutuessa luihin ja ytimiin. Enhän sitä paitsi vain unohtanut ripustaa heijastinta takinhelmaan?

Seuraavaksi tulee marraskuu – luvassa siis vielä pimeämpää, vielä kylmempää, vielä ankeampaa. Tekisi mieli vetää pipo silmille ja herätä vasta keväällä auringon lämmittävään säteeseen. Taas tarvitaan aimo annos mielikuvitusta, jotta vuoden tylsimmästä jaksosta selvittäisiin. Kaipuu valoon ja lämpöön korostuu aivan erityisellä tavalla, sillä valon ja lämmön puute näkyy usein myös väsymyksenä, alakuloisuutena, apaattisuutena sekä yleisenä sapetuksena. Pienemmätkin vastoinkäymiset tuntuvat ylitsepääsemättömiltä ja ahdistava tunne on herkässä. On vaikea tarttua mihinkään kun haluaisi vain käpertyä sohvalle torkkupeiton alle.

Villasukat, kynttilät, D-vitamiini ja kuuma teepannu ovat jo käytössä. Miten vielä voisin itseäni auttaa jaksamaan paremmin?

Dr. Reckeweg R15

Energiamikstuura (Dr. Reckeweg R15) sopii kuureittain käytettäväksi juuri syksyisin ja keväisin tai aina kun elämäntilanne sitä vaatii. Mikstuura on tarkoitettu elimistön heikkoustiloihin, jotka saattavat johtua stressaavasta elämäntilanteesta tai jatkuvasta sairastelusta. Mikstuuran avulla voit saada puhtia ja energiaa takaisin ja hallitset paremmin raskaammatkin jaksot elämässäsi. reckeweg energiamikstuura c15