Boho: ekologinen meikkisarja

21.9.2015 | PUR toimitus

Tekstissä Bohon tarinaa kertoo maahantuoja Johanna Tammi-Ikonen, 4Dreams.

Mistä Sinä oikein löysit Bohon?

Tähän kysymykseen törmään lähes päivittäin. Ihmiset ihastelevat Bohon luonnonmukaisuutta, ekologisuutta ja eettistä ajattelua. Tänä päivänä markkinoilletulon yksi edellytys on luonnonmukaisuus, ekologisuus on plussaa ja eettisistä arvoista eläinten ja luonnon hyvinvointi ovat kuluttajalle tärkeitä. Bohossa yhdistyvät nämä kaikki – ja vielä paljon muutakin hyvää. Mutta anna kun vastaan ensin tuohon alun kysymykseen…

Olen lähes 20 vuotta kosmetiikassa työskennellyt, kaupallisen sekä kosmetologin koulutuksen omaava ”markkinointihörhö” ja viimeiset 15 vuotta toimin kosmetiikan maahantuonnissa brändirakentamisen sekä markkinoinnin ja myynnin parissa. Tein myös päämiehelle projektiluontoisesti kansainvälisen kouluttajan töitä eri maissa ja ollessani 2 vuotta sitten Ranskassa törmäsin vahingossa Bohoon.

Pysähdyin, katsoin ja sydämessä kolahti.

Tiesin, että tässä on sitä jotain, mitä meiltä Suomesta ehkä puuttuu – tässä on positiivinen tulevaisuus ja tässä on se mitä olen vuosia tietämättäni etsinyt. Koska olen toiminut ihonhoidon ammattilaisten parissa pitkään, halusin, että tuotteet, joita lähtisin myymään täyttäisivät ammattilaisen vaatimustason tuotteiden toimivuuden ja laadun suhteen. Testasin tuotteita itse ensin vuoden, jonka jälkeen olin täysin vakuuttunut ja laitoin rattaat pyörimään. Maaliskuussa 2015 minulla oli perustettuna yritys nimeltään 4Dream, joka oli juuri tehnyt maahantuontisopimuksen Boho Greenin kanssa.

Boho-kosmetiikkaa3

Boho Green Revolution

Boho Green Revolution on ranskalainen luonnonmukainen värikosmettiikkasarja. Bohosta löytyvät värikosmetiikan lisäksi laaja valikoima kynsilakkoja, tuoksuja sekä siveltimiä. Boho-tuotteet onkin pakattu ekologisiin, mahdollisimman vähän luontoa kuormittaviin pakkauksiin. Tuotteiden ainesosina käytetään luomulaatuisia raaka-aineita niin paljon kuin mahdollista ja tuotteille on myönnetty One voice-sertifikaatti, joka takaa tuotteille niiden ehdottoman eläinkokeettomuuden sekä kunnioituksen luontoa kohtaan. Lisäksi vuosittaisesta liikevaihdosta lahjoitetaan 1% Save the Planet -järjestölle.

Bohosta löytyy paljon tuotteita myös vegaaneille. Boho tuotteiden pigmenttisyys sekä pysyvyys on huikeaa ja luomivärien pysyvyys sekä pigmenttisyys on allistyttänyt montaa ammattilaista. Niin ja tässä vaiheessa ehkä ajattelet, että hyviä juttuja, mutta ei minun kukkarolle sopivaa. Ei – vaan Bohon aatteellisuus yltää myös kukkaroon saakka. Boho haluaa, että mahdollisimman monella olisi mahdollisuus kuluttaa ekologisesti ja eettisesti minkä vuoksi hintataso on saatu alemmaksi laskemalla pakkauskustannuksia sekä pienentämällä jokaisen portaan katetta, jolloin kuluttajalle muodostuu järkevä hintataso.

Boho-kosmetiikkaa2

Minä maahantuojana elän tällä hetkellä unelmaani. Teen työtä, josta nautin – tapaan ihmisiä, joita saan ilahduttaa Bohoilla – minulla on tuotteet, joiden takana seison. Yritykseni nimi kertoo siitä, kuinka ihminen, jolla on unelma voi sen toteuttaa – uskomalla itseensä, tekemällä asioita aidosti juuri sellaisena kuin on ja olemalla avoimesti onnellinen ja positiivinen.

Tutustu lisää osoitteessa: http://www.bohosuomi.fi/

Boho-kosmetiikkaa