Suolisto kuntoon Black Stuffin avulla

1.3.2021 | Laura Eskola

Musta tuntuu hyvältä

Black Stuff saattaa näyttää ja kuulostaa hieman mystiseltä tuotteelta. Perinteisissä hoidoissa erilaisia puu-uutteita ja pakurikääpää on kuitenkin käytetty jo tuhansien vuosien ajan monenlaisiin terveyden haasteisiin. Black Stuff on kehitetty erityisesti suoliston mikrobiomin hyvinvointiin. Sen raaka-aineet tulevat tuiki tavallisesta metsästä. Se mitä pusseihin ja purkkeihin on laitettu on kuitenkin kaukana tavallisesta. Tuotteen raaka-aineena on käytetty koivua ja pakuria, mutta teho ei itseasiassa perustu koivuun eikä pakuriinkaan, vaan se menee paljon pidemmälle.

Olet ehkäpä kuullut suolistosta puhuttavan myös toisina aivoinamme ja että terve suolisto on terveytemme perusta. Black Stuff sisältää suolistomikrobeillemme suotuisia prebiootteja; polyfenoleihin lukeutuvia ligniinejä sekä fulvohappoa ja humushappoa. Nämä luonnolliset yhdisteet edistävät suolistobakteeriemme hyvinvointia, ja sitä kautta omaa hyvinvointiamme.

Black Stuff suolisto

Elimistön Kemikaalikuormitus

Ihmisen elimistö joutuu nykypäivänä hajottamaan ja poistamaan kemikaaleja, torjunta-aineita, geenimuunneltuja organismeja, raskasmetalleja ja myrkkyjä enemmän kuin koskaan ennen. Tämän kuormituksen haitallisia vaikutuksia voi kuitenkin vähentää tehokkaasti muuttamalla elintapoja, syömällä terveellisesti ja puhdistamalla kehoa haitallisista aineista – Black Stuffin avulla.

Miksi käyttäisin Black Stuffia?

Ruokavaliosta voi olla vaikea saada tarpeeksi ravintoaineiden kuljetuksessa tarvittavia happoja. Black Stuff edistää elimistössä tapahtuvien kemiallisten prosessien normaalia toimintaa ja ylläpitää terveyttä luonnon omilla raaka-aineella. Black Stuff tukee terveen aineenvaihdunnan ja suolistomikrobien toimintaa. Vaikutukset ovat aina yksilöllisiä, mutta yleensä käyttäjät kuvaavat tuotteen rauhoittavan vatsaa ja suolistoa sekä parantavan yleisterveyttä, jaksamista, mielialaa ja kuntoa.

Miten Black Stuffia käytetään?

Valmista detox-hyvinvointijuoma sekoittamalla hyppysellinen Black Stuffia kylmään tai kuumaan juomaan, kuten veteen, kahviin tai teehen. Jauhe sekoittuu helposti ja värjää nesteen mustaksi. Maku on samankaltainen kuin pakuriteessä, luonnollisella vaniljaisella vivahteella. Black Stuffin käyttöä suositellaan osana jokapäiväistä elämää. Hyväksi havaittu tapa on annostella jauhetta 1/3 teelusikkaa (tai 1 kapseli) aamuin ja illoin 30:n päivän ajan. Toista kuuri 4-5 kertaa vuodessa.

Mitä Black Stuff sisältää?

Black Stuff sisältää koivu- ja pakurikääpäuutetta, polyfenoleita, ligniinejä, lignofenoleita, fulvo- ja humushappoja, kinoneita ja kivennäisaineita.

Kuulostaa jännittävältä, eikö? Vaikuttavat aineet syntyvät luonnossa erittäin hitaasti, osa jopa miljoonien vuosien aikana maaperän humuskerroksessa orgaanisen aineksen hajotessa ja muuttaessa muotoaan. Bioteknisten tuotantomenetelmien avulla luontaista prosessia nopeutetaan. Lopputuloksena on erittäin puhdas ja tasalaatunen tuote.

Vaikuttavat aineet ovat käyneet läpi satoja yliopistotutkimuksia. Kehitystiimi on koonnut tietoa vuosia, ja kehittänyt tuotteen koostumusta ja valmistusprosessia seuraten alan tieteellisiä julkaisuja ja tutkimustuloksia. Myös lääketeollisuus tutkii tällä hetkellä ahkerasti polyfenoleja, ligniinejä sekä fulvo- ja humushappoja niiden terapeuttisten vaikutusten vuoksi.

Black Stuff suoliston hyvinvointiin

HUMUSAINEET, eli ligniinit, lignofenolit, fulvo- ja humushapot ovat Black Stuffin vaikuttavia tehoaineita. Ne kuljettavat ravintoaineita sisälle soluihin, samalla poistaen niistä kuona-aineita, kuten raskasmetalleja. Suolistobakteerit suorastaan rakastavat humusaineita. Ne auttavat palauttamaan suoliston tasapainon ja hyvinvoinnin niin lähelle luontaista tilaa, kuin on mahdollista.

Humusaineet kuuluvat yhtä oleellisesti maapallon organismien ravintoon kuin mineraalit ja vitamiinitkin. Saatko sinä omasta ravinnostasi riittävästi humusaineita?

POLYFENOLIT ovat erittäin tehokkaita antioksidantteja, jotka edistävät terveyttä. Antioksidantit ovat erityisen tärkeitä immuunijärjestelmän tehokkaan toiminnan kannalta. Ne neutraloivat soluaineenvaihdunnan sivutuotteena syntyvien, epätoivottujen ja hyvin reaktiivisten happiradikaalien haittavaikutuksia. Polyfenolit parantavat terveyttä solutasolla, mikä edistää koko elimistön hyvinvointia.

Polyfenolit suojaavat kasveja auringon ultraviolettisäteilyltä. Epidemiologisista tutkimuksista onkin saatu vahvoja viitteitä siitä, että runsaasti kasvien polyfenoleja sisältävä ruokavalio voi suojata pitkällä aikavälillä monilta elintapasairauksilta, kuten syövältä, sydän- ja verisuonitaudeilta, diabetekselta, osteoporoosilta ja hermoston rappeutumissairauksilta. Suurin osa Black Stuffin fenoleista on kinoneita, jotka ovat fenoliryhmän yksinkertaisimpia yhdisteitä.

KIVENNÄISAINEET
Koboltti osallistuu rauta-aineenvaihduntaan ja nostaa punasolujen hemoglobiinipitoisuutta.

Kupari on tärkeää punasolujen muodostumisessa. Sitä tarvitaan erityisesti punasolujen muodostumiselle välttämättömän hemoglobiinin imeytymiseen, hyödyntämiseen ja valmistukseen. Kupari auttaa elimistöä säilyttämään hermovaipan ehjänä, käyttämään C-vitamiinia ja hyödyntämään rasvahappoja energiantuotannossa.

Rauta on yksi hemoglobiinin ainesosista. Hemoglobiini on punasoluihin varastoituva proteiini, joka kuljettaa happea.

Magnesium osallistuu yli 300 entsyymireaktioon. Yksi sen tärkeimmistä tehtävistä on ylläpitää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa.

Mangaani edistää solujen suojaamista oksidatiiviselta stressiltä.Se on myös tärkeä ravintoaine aivojen toiminnalle. Se suojaa aivoja ja säätelee hermoimpulssien etenemistä.

Molybdeeni toimii entsyymien apuaineena monissa biokemiallisissa reaktioissa.

Kalium on olennaisen tärkeää solujen nestetasapainon säilyttämisessä, hermoimpulssien kuljetuksessa, lihasten supistumisessa ja normaalin verenpaineen ylläpitämisessä.

Seleeni tunnetaan parhaiten antioksidanttina, mutta sillä on myös monia muita vaikutuksia. Tutkimuksissa on saatu näyttöä siitä, että seleeni voi suojata tietyiltä syöviltä. Seleenin katsotaan myös suojaavan muun muassa arseenin, elohopean ja kadmiumin haittavaikutuksilta metalleja sitovan vaikutuksensa ansiosta.

Sinkki on välttämätön yli 200 entsyymin toiminnalle. Sinkki on olennaista biologisten kalvojen rakenteen ja toiminnan sekä DNA- ja RNA-synteesin kannalta. Sinkillä on tärkeä rooli vastustuskyvyn ylläpitämisessä, haavojen paranemisessa ja keskushermoston toiminnassa. Sinkki auttaa myös neutraloimaan myrkyllisten raskasmetallien (mm. lyijy, arseeni ja kadmium) haittavaikutuksia.

Black Stuff koivu- ja pakukääpävalmiste

PURin valikoimassa

PURin verkkokaupasta ja myymälästä saat nyt Black Stuffia sekä jauheena, että 30 ja 90 kapselin purkkeina.