Herkulliset myslipatukat

22.2.2016 | PUR toimitus

Ravitsevat myslipatukat valmistuvat kädenkäänteessä! Itse tekemällä tiedät myös tarkasti mitä suuhusi pistät ja vältyt turhilta lisäaineilta sekä terveydellemme haitalliselta sokerilta.

Voit noudattaa reseptiämme tarkasti tai vaihtoehtoisesti valita kuivat raaka-aineet omien mieltymystesi mukaan. Oheinen reseptimme on kuitenkin tasapainoinen makuelämys, josta iloitsevat niin mieli kuin kielikin – suosittelemme siis kokeilemaan!

myslipatukat

Myslipatukat

1 dl kookosöljyä
2 rkl kookosnektaria
1 tl kardemummaa
0,5 tl aitoa vaniljaa
1 dl quinoamuroja
1 dl amaranttihiutaleita
0,5 dl kurpitsansiemeniä
0,5 dl auringonkukansiemeniä
0,5 dl mulperinmarjoja
5 viikunaa
Sulata kookosöljy vesihauteessa ja sekoita joukkoon kookosnektari sekä mausteet. Hienonna siemenet, mulperinmarjat ja viikunat isolla veitsellä pienemmäksi ja lisää ne yhdessä muiden kuivien aineiden kanssa öljysulan joukkoon. Sekoita huolellisesti niin, että kuivat aineet ovat täysin mausteisen kookosöljyn peitossa. Painele massa tiiviiksi levyksi neliskanttiseen vuokaan ja nosta jääkaappiin vetäytymään n. puolen tunnin ajaksi. Leikkaa patukkalevystä sopivan kokosia paloja ja säilytä jääkaapissa ennen nauttimista.
Aabeego mehiläisvahakääre säilyttää myslipatukat ekologisesti.

Herkulliset myslipatukat säilyvät parhaiten jääkaapissa.

Valmiit myslipatukat kannattaa säilyttää jääkaapissa ja voit kääriä ne kestävään, ekologiseen Abeego -mehiläisvahakääreseen. Sekä myslipatukoiden raaka-aineet että Abeego-kääreet ovat saatavilla PUR Hyvinvointikaupassa.