Äitienpäivä lähestyy – ihanimmat lahjaideat mamalle

20.4.2024 | PUR toimitus

Kokosimme 5 suosikkilahjaideaamme äideille! Itselle, puolisolle tai omalle äidille – nämä lahjat ilahduttavat varmasti. Nouda lahjat Kampin myymälästä tai tilaa verkkokaupasta viimeistään 6.5., niin ehdit vielä saada tilauksen ennen äitienpäivää perille.

Vinkki #1: Tietoa ja vertaistukea äitiyden alkutaipaleelle

Hyvinvoiva äiti on verkkovalmennus joka tarjoaa vertaistukea ja käytönnönläheistä tietoa äidin omasta hyvinvoinnista. Valmennus sopii raskauden viimeisiin vaiheisiin, vastasynnyttäneille ja pienten lasten äideille. Hyvinvointialan ammattilaisten kokoamassa valmennuksessa on kattavasti tietoa raskauden jälkeisestä palautumisesta, liikunnan aloittamisesta, ravitsemuksesta, seksuaalisuudesta ja henkisestä hyvinvoinnista.

Äitivuosi -kirja on kaunis ja lempeä johdatus lapsen syntymän luomaan uuteen elämäntilanteeseen. Tämä kauniisti kuvitettu teos sisältää monipuolista tietoa mm. äidin ja vauvan ravitsemuksesta ja unesta, raskaudesta ja synnytyksestä toipumisesta, ihmissuhteista uudessa elämäntilanteessa, hormonien aiheuttamista mielialamyrskyistä ja vanhemmuuden intuition vahvistamisesta. Erilaisten äitien tarinat ja vinkit tarjoavat vertaistukea ja uusia näkökulmia itsestä huolehtimiseen vauva-arjen keskellä.

hyvinvoiva äiti verkkovalmennus

Vinkki #2: Metsän terveyshyödyt tuubissa

Moi Forestin luonnonkosmetiikkauutuus tuo metsäkylvyn terveyhdyttävät vaikutukset jokaisen kylpyhuoneeseen. Tuotteet sisältävät suomalaista innovaatiota, Reconnecting Nature™-mikrobiuutetta, joka tukee tutkitusti immuunijärjestelmäämme ja voi auttaa ehkäisemään immuunivälitteisten sairauksien syntyä. Kun Moi Forest -tuotetta käyttää päivittäin, saa monipuolisen luontoaltistuksen ja puolustuskyvylle harjoitusta.

Moi Forest monitoimivoide kuivien sekä ärtyneiden ihoailueiden hoitoon ja Baby Cream vauvan herkälle iholle.
Psst! Katseluvinkki: PURin instalivessä Moi Forestissakin vaikuttavan Maria Varonin kanssa keskustellaan vauvan ihonhoidosta.

moi forest voiteet

Vinkki #3: Kansa Wand – Äidin uusi ihonhoitorutiini

Ayurvediseen ihonhoitorutiiniin kuuluu olennaisesti kasvojen säännöllinen hierominen Kansa Wandilla, jolla on lukuisia positiivia vaikutuksia ihoon. Säännöllinen kansa wand-hieronta aktivoi lymfanestekiertoa, stimuloi verenkiertoa, laskee tehokkaasti turvotusta ja estää ihon ennenaikaista vanhenemista.

Tutustu lisää kasvojen hierontaan Kansa Wandilla täällä. Kannattaa myös käydä kurkkaamassa PURin instagramista ayurvedisen ihonhoidon ekspertti Rosi Sotkasiiran kansa wand-rutiini. Ruusupuusta ja kansa-metallista valmistettu Kansa Wand on kaunis esine, joka tarjoaa lahjan saajalle pitkäaikaista iloa rentouttavan self-care hetken muodossa. Dafna’s Personal Skincaren KansaWand 65€, sopii kaikille ihotyppeille. Kansa wand-rutiiniin sopii erityisen hvvin Dafna’s Serenity Oil– ravitseva öljyseerumi.

dafna kansa wand

Vinkki #4: Taianomaisen rentouttava kylpy

Jokainen äiti ansaitsee hetken rauhoittavassa kylvyssä. Per Purrin kylpypäivään sopivat kylpysuolat hemmottelevat sekä mieltä että kehoa. Lisää kylpyrituaaliin ripaus luksusta kasvonaamiolla; ylellinen Dafna’s Revival – bioaktiivinen kasvonaamio uudistaa ihoa ja palauttaa luonnollisen elinvoimaisuuden väsähtäneenkin äidin kasvoille.
kylpyhetki äidille

Vinkki #5: Terveellisiä herkkuja äidille

Useimmilla äideillä sokerihammasta kolottaa toisinaan, kun tarvitaan nopeasti energiaa. Anna lahjaksi herkullista tummaa suklaata tai järjestä brunssi, jossa jälkiruoaksi maistellaan eri suklaamakuja. Myös Foodinin raakasuklaa herkut maistuvat äitienpäiväbrunssilla koko perheelle.