PUR Ystävämyynti verkkokaupassa 29.10.-1.11.

28.10.2020 | PUR toimitus

Seuraava ystävämyyntimme on 29.4.-2.5., pysy kuulolla!

PUR Ystävämyynti 29.10.-1.11.

Tule juhlimaan kanssamme halloweenia PUR Ystävämyynnin merkeissä! PURin verkkokauppa täyttyy jälleen hyytävistä tarjouksista, kun keväästä tuttu PUR Ystävämyynti saa jatkoa. Syksyn Ystävämyynti kokoaa yhteen valikoimamme huipputuotteita – sekä tuttuja suosikkeja että uudempia tuttavuuksia – edullisin hinnoin. Hanki siis tarpeelliset hyvinvointiasi tukevat ravintolisät talven pimeyttä varten ja täydennä luonnonkosmetiikkavarastosi hyvän mielen selfcare-hetkiin!

Tarjoukset astuvat voimaan vain verkkokaupassa torstaina 29.10. Suurin osa Ystävämyynnin tuotteista on tarjouksessa koko Ystävämyynnin ajan torstaista sunnuntaihin, mutta pidä silmällä myös päivittäin vaihtuvia supertarjouksia. Supertarjouksilla merkityt tuotteet ovat tarjouksessa ainoastaan merkittynä päivänä. Lue tekstin lopusta ohjeet, kuinka voit yhdistää tilauksesi ja maksaa vain yhdet toimituskulut.

Supertarjoustärpit

Torstai 29.10.

Sisäistä ja ulkoista hehkua – Wild Nutrition Food-Grown Skin, Hair & Nails 23€ (norm. 37,60€)

Skin, Hair & Nails -valmisteeseen on valikoitu ravintoaineita, yrttejä ja antioksidantteja, jotka ravitsevat ulkoista kauneutta sisältä päin ja tukevat sisäistä hehkuasi. Pääraaka-aineet sinkki ja biotiini vaikuttavat suotuisasti ihon terveyteen, C-vitamiini normaaliin kollageenin tuotantoon, E-vitamiini, kupari ja mangaani suojaavat soluja hapetusstressiltä, seleeni ja jodi vaikuttavat hiusten ja kynsien hyvinvointiin ja kuparin on osoitettu tukevan normaalia ihon ja hiusten pigmentaatiota. Tuote sisältää myös luonnollista rikkiä normaalin sidekudoksen muodostumiseen sekä nokkosta ja aswhagandhaa.

Perjantai 30.10.

Kehon ja mielen tasapainoa – MONO Naturoils Kruunuchakra Crown Chakra Oil 16€ (norm. 23,90€)

Kehon kullekin eri chakralle eli energiakeskukselle suunnatut öljyt tasapainottavat kehoa ja mieltä – ja tuoksuvat hurmaavalta! Sipaise chakra-öljyä ranteeseen kesken työpäivän tai käytä meditaation tukena, joka onkin säännöllisenä rutiinina tutkitusti tehokas keino lisätä mielen hyvinvointia. Chakra-öljyt ovat täysin luonnollisia ja ne valmistetaan käsin pienissä erissä optimaalisen tuoreuden ja tehokkuuden saavuttamiseksi. Kruunuchakra on energiakeskus, joka vastaa ajatuksista, tietoisuudesta, viisaudesta. MONO Naturoilsin kruunuchakraa vahvistavassa öljyssä on mukana mm. frankincensea, santelipuuta, palo santoa ja alppiruusua. Huom! Perjantain supertarjouksesta löydät myös otsachakra-öljyn 16€ (norm. 23,90€). Koko Ystävämyynnin ajan kaikki chakra-öljyt ovat tarjouksessa 19€ (norm. 23,90€).

Lauantai 31.10.

Suoliston hyvinvointiin – Living Nutrition Your Flora Terrain 22€ (norm. 32,95€)

Living Nutritionin elävän viljelmän maitohappobakteeri Your Flora Terrain on suunniteltu erityisesti tasapainottamaan sekä yliaktiivista että hitaasti toimivaa ruoansulatusta ja hoitamaan suoliston pintaa (vuotava suoli). Terrain-valmisteella on myös positiivisia käyttökokemuksia muun muassa jatkuvasti yleistyneiden suolistoperäisten iho-oireiden hoitamisessa. Tuote sisältää perinteisellä kefiiri-kombucha-menetelmällä fermentoitua, GMO-vapaata luomusoijamaitoa (Kefi-soya™), sekä geelimäistä, suoliston limakalvoja hellivää aloe veraa ja punajalavankuorta.

Sunnuntai 1.11.

Ihon kosteuspommi – Ayan Ageless Drops Rejuvinating Serum 16€ (norm. 25,90€)

Oletko jo kuullut Ayan-sarjasta? Ihastuimme täysin Ayanin erinomaisen hinta-laatusuhteen omaaviin tuotteisiin, joista haluamme nostaa jalustalle etenkin sarjan kasvoseerumin: Tässä kasvoseerumissa on kevyt ihoa elvyttävä ja ravitseva koostumus ja se sopii kaikille ihotyypeille. Tuote sisältää muun muassa Mastic-öljyä, joka stimuloi kollageenisynteesiä ja solujen uusiutumista sekä oliiviöljystä johdettua skvalaania, joka tarjoaa kosteutusta tukkimatta ihohuokosia ja auttaa seerumin ainesosia imeytymään syvälle. Psst! Ageless Drops Silmänympärysseerumi on myös sunnuntain supertarjouksessa 16€ (norm. 25,90€).

Miten toimit, kun haluat ostaa supertarjoustuotteita useammalta päivältä?

Voit tehdä ystävämyynnin aikana useamman tilauksen, jotka yhdistämme samaan toimitukseen. Maksat toimitusmaksun vain ensimmäisestä tilauksesta, kun käytät myöhemmissä tilauksissa kassalla KOKOA-koodia. Toimitamme yli 65€ tilaukset aina ilmaiseksi.

Kun teet ostoksia yli 65 eurolla, lisäämme tilaukseesi lahjaksi Ayan laventeli-käsidesin (1 käsidesi / asiakas)