PUR Ystävämyynti 30.4.-3.5.

28.4.2020 | PUR toimitus

Tule mukaan verkkokaupan vappukarkeloihin PUR Ystävämyynnin merkeissä!

Torstaista sunnuntaihin 30.4.-3.5. PURin verkkokaupan valtaa värikäs meininki, kun alensimme rajatun erän huipputuotteidemme hintoja. Nyt on oiva tilaisuus täydentää edullisemmin ravintolisävarastot, luonnonkosmetiikan lempparit sekä muut tarpeelliset hyvän olon tuotteet kesää varten! 

Osa Ystävämyynnin tuotteista on tarjouksessa koko Ystävämyynnin ajan torstaista sunnuntaihin, mutta pidä silmällä myös päivittäin vaihtuvia supertarjouksia. Tunnistat päivittäiset supertarjoukset värillisestä merkinnästä.

Tutustu Ystävämyynnin tarjouksiin etukäteen täällä!

Tarjoukset tulevat voimaan torstaina 30.4. ja supertarjouksilla merkityt tuotteet ovat voimassa ainoastaan merkittynä päivänä. Lue tekstin lopusta ohjeet, kuinka voit yhdistää tilauksesi!

Ystävämyynnin supertarjoustärpit

Torstai 30.4. Algamaris Aurinkosuojaspray SK30 18€ (norm. 25,70€)

Fysikaalinen aurinkosuoja on kevään ja kesän luottokaveri! Torstaina supertarjouksessa on hyvin levittyvä ja ihoa kosteuttava Algamariksen aurinkosuojaspray suojakertoimella 30, sekä lasten suojakertoimella 50 varustettu aurinkosuoja kahdessa eri koossa. Algamaris-tuotteet tarjoavat mineraaleihin perustuvaa luonnollista suojaa iholle auringon haitallista säteilyä vastaan.

Perjantai 1.5. Living Nutrition Your Flora Tranquil 21€ (norm. 29,95€)

Suoliston hyvinvointia ylläpitävä Living Nutrition Your Flora Tranquil tukee yksilöllisesti suolistoflooraasi ja on enemmän kuin pelkkä maitohappobakteeri. Perinteiset probiootit sisältävät vain muutamaa maitohappobakteerikantaa, mutta Your Flora -valmisteet ovat itsessään elävä probioottisten bakteerien, hiivojen ja näidepon ravinnon, prebioottien, ekosysteemi. Tuote sopii erityisesti sinulle, mikäli kärsit esimerkiksi ilmavaivoista, vatsan väänteistä tai levottomasta vatsasta.

Lauantai 2.5. Planet Paleo Keto Coffee Kollageenijauhe 23€ (norm. 32€)

Ketoilusta kiinnosteet huomio! Yhdistämällä herkullista luomukahvia terveellisiin MCT-rasvoihin ja puhtaaseen kollageeniproteiiniin, Planet Paleon Keto Coffee auttaa käynnistämään päiväsi ja tuo siihen virtaa. MCT-rasvat sulavat helposti ja tuovat välitöntä ja puhdasta energiaa keholle ja aivoille. Täyteläisen kermainen ja helposti nautittava kollageeniketokahvi on ihanteellinen tapa saada kaikki nykypäivän ruokavalioista puuttuvat tärkeät terveelliset rasvat ja korkealaatuiset kollageenipeptidit.

Sunnuntai 3.5. Homeopatia – Opas luonnolliseen terveyteen kirja 20€ (norm. 29,90€)

Homeopatia-kirja käsittelee homeopatian perusteet selkeästi ja kattavasti, sekä sisältää runsaasti käytännöllisiä neuvoja. Kirjoittajat Satu Järvilehto ja Katja Rikala ovat Suomen homeopatian kärkinimiä ja heillä on vankka kokemus homeopatiasta. 

Miten toimit, kun haluat ostaa supertarjoustuotteita useammalta päivältä?

Voit tehdä ystävämyynnin aikana useamman tilauksen, jotka yhdistämme samaan toimitukseen. Maksat toimitusmaksun vain ensimmäisestä tilauksesta, kun käytät myöhemmissä tilauksissa KOKOA-koodia kassalla. Toimitamme yli 65€ tilaukset aina ilmaiseksi.

Lisäämme yli 50€ tilauksiin lahjaksi ihoa hellivän Gyadan sheet mask -kasvonaamion! (1 kasvonaamio / asiakas)