John Masters Organics yrityksenä kasvoi ajatuksesta luoda ylellinen kauneudenhoitolinja, joka kunnioittaa maata sen ansaitsemallaan kunnioituksella. Kovan ja ahkeran työn huipentuma loi isoja tuloksia ympäri maailmaa. Kaikki mitä kuuluu orgaaniseen kasvien kasvatukseen ja sadonkorjuuseen, luonnonvaraisiin kasvien ainesosiin, ovat osa kokonaisvaltaista John Masters Organics konseptia.
Kaikki tuotteet ovat pitkälti luomuperäisiä, eikä tuotteiden testauksessa ole käytetty eläinkokeita. Tuotteet on lisäksi valmistettu kierrätyskelpoisesta materiaalista.

Vuonna 1994 John Mastersilla, New Yorkin johtavalla stylistilla, oli yksinkertainen mutta radikaali idea. Hän uskoi, että luonto on paras puhtaan kauneuden lähde. Hänen henkilökohtaisesta intohimostaan kokonaisvaltaisesti terveellistä elämää kohtaan tuli ammattimainen kutsumus, joka veti Johnin pois New Yorkin salonkien ylellisestä maailmasta etsimään parempaa, lempeämpää tapaa hoitaa hiuksia. John alkoi työskennellä parhaiden orgaanisten ainesosien kanssa ja pian hän avasi maailman ensimmäisen puhtaan ilman salongin Sohossa. Se oli vallankumouksellinen kampaamokonsepti, jossa ei käytetty haitallisia väriaineita eikä kemiallisia käsittelyjä, ei edes hiuslakkaa.

Nykyään Johnin visiosta on tullut maailmanlaajuinen brändi, joka edelleen kehittää luonnonkosmetiikkateollisuutta. Vuosikymmenien asiantuntemus ja innovaatiot ovat kehittäneet täydellisen hiustenhoito-, ihonhoito-, vartalonhoito- ja aromaterapiatuotesarjan.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.