Kevätterveiset PUR Hyvän Olon Hoitolasta

26.4.2019 | PUR toimitus

Hyvän-Olon-Hoitola-Hämeentie

Viimeisen puolen vuoden aikana Hakaniemen hyvinvointikauppamme on muuttanut konseptiaan ja palvelee nykyään asiakkaita PUR Hyvän Olon Hoitolana. Alkuvuoden aikana liiketila on kokenut muodonmuutoksen yhden uuden hoitohuoneen myötä ja esteettisen loppusilauksen on tuonut odotustila ja mukavat lepotuolit, joissa voi nauttia kupillisen lämmintä teetä kaikessa rauhassa oman hoidon tai konsultaation jälkeen. Hoitolasta löydät myös tarkkaan räätälöidyn valikoiman laadukkaita ja puhdaslaatuisia ravintolisiä, luonnonkosmetiikkaa ja ayurvedisia valmisteita, joita sinulla on mahdollisuus ostaa aina palveluiden yhteydessä asiantuntijoidemme avustuksella.

PUR-Hyvän-Olon-Hoitola-hoitohuone PUR-Hyvän-Olon-Hoitola

PUR on erityisen tunnettu asiantuntevasta henkilökunnastaan sekä iloisesta ja välittömästä asiakaspalvelusta. Tämä olikin suurin syy sille, miksi halusimme lähteä kehittämään hoitolapalveluitamme. Tulevaisuudessa tulemme tarjoamaan asiakkaillemme vieläkin kattavammin asiantuntevaa osaamistamme. Hoitolan rauhallinen ympäristö antaakin loistavat puitteet pitempiin konsultaatio käynteihin sekä rentouttaviin hoitokokonaisuuksiin ja mikä parasta, varatessasi ajan hoitolaan olemme paikalla vain ja ainoastaan sinua varten. Nyt sinulla on mahdollisuus varata itsellesi henkilökohtaista aikaa asiantuntijoidemme kanssa, oli kyse sitten ravitsemusasioista, iho-ongelmista, stressinhallinnasta tai kokonaisvaltaisesta elämäntapamuutoksesta.

Hyvän Olon Hoitolan ammattilaiset

Kauneushoitola-Helsinki-Hyvän-Olon-Hoitola

Rosi Sotkasiira, ekokosmetologi

Hyvän Olon Hoitolassa voit tavata minut tuttuun tapaan tiistaisin ja perjantaisin, varatessasi ajan kasvohoitoon tai ayurvediseen ihoanalyysiin. Näin keväällä suosittelenkin erityisesti kasvohoidon varaamista, sillä vuodenaikojen murrosvaiheessa, ihon tila voi muuttua radikaalistikin. Oivallinen tapa ennaltaehkäistä ja hoitaa ihon oikuttelua, on tulla ihotyyppisi mukaiseen kasvohoitoon, jossa ihon tilaa saadaan elvytettyä tehokkaiden tuotteiden ja hieronnan avulla. Hoidon yhteydessä annan myös kattavasti ohjeita ihotyyppisi sisäiseen ja ulkoiseen kotihoitoon. Erikoisosaamiseni on ayurvedisisessa ihonhoidossa ja rentouttavissa marmahieronnoissa.

Anne Anttila, ravintoasiantuntija

Aurinkoinen ravintoasiantuntijamme Anne työskentelee hoitolassamme keskiviikkoisin ja torstaisin, jolloin hän tarjoaa asiakkailleen ravintoainemittausten lisäksi ravinto- ja elämänmuutosohjausta, intialaista päähierontaa ja lymfa- ja fysioterapeuttisia käsittelyitä. Annen vahvuuksia hoitotyössä on aito läsnäolo, myötätunto ja ymmärrys. Jatkuvan tiedonjanon ja kouluttautumisen ansiosta Annella on myös laaja tietämys kehon fysiologiasta ja epätasapainotiloista sekä ravintolisien vaikutuksesta kehon toimintoihin.

Pardaman Sharma, Ayurveda-asiantuntija

Ayurveda asiantuntija Pardaman Sharma on ayurvedan uranuurtaja ja edelläkävijä Suomessa. Hänellä on myös pitkä kokemus ayurvedan soveltamisesta suomalaiseen elämäntyyliin ja ruokavalioon. Pardaman pitää vastaanottoaan hoitolassamme kuukausittain.

Annamari Seilola, ravintoterapeutti

Hoitolan uudistumisen myötä olemme saaneet myös uusia ihmisiä osaavaan joukkoomme. Ravinterapeutti Annamari Seilola on aloittanut vastaanottonsa hoitolassa jo viime vuoden puolella ja hänen asiantunteviin vieraskynä kirjoituksiin olet saattanutkin törmätä blogissamme. Annamari on työssään erikoistunut naisten hormonaalisen toiminnan tasapainottamiseen, raskauden tukemiseen, synnytyksestä palautumiseen sekä suoliston hyvinvointiin. Hän on alansa rautainen ammattilainen.

Tanja Rantakangas, kosmetologi

Lisäksi ihonhoidon puolelle olemme saaneet vahvistusta kosmetologi Tanja Rantakankaasta, jonka pääasiallinen toimipiste on hänen omassa hoitolassaan Kirkkonummella. Iloksemme Tanja jakaa osaamistaan nyt myös Hyvän Olon Hoitolassa aina maanantaisin, jolloin hän tekee hoitolassamme probioottisia Esse-kasvohoitoja. Tanjan erikoisosaamiseen kuuluu vahva tieto probioottisesta ihonhoidosta sekä herkän ja couperotisen ihon sekä ruusufinnin hoidosta.

Etsimme lisää ammattilaisia joukkoomme

Hyvän-Olon-Hoitola-Hämeentie

Hoitolamme palvelut tulevat kehittymään ja laajentumaan tämän vuoden aikana. Etsimmekin parhaillaan osaavia ihmisiä mukaan hoitolatoimintaamme. Mikäli olet yrittäjä, terapeutti tai hoitaja, joka olet vailla hoitotilaa viihtyisässä ympäristössä ja uskot että palvelusi sekä arvomaailmasi sopisivat yhteen PURin konseptin kanssa, ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan mahdollisista vaihtoehdoista.

Nähdäänhän Hyvän Olon Hoitolassa tänä keväänä!

Iloisin kevätterveisin,

Rosi

Jäikö jokin mietityttämään tai haluatko lisätietoa Hyvän Olon Hoitolan palveluista? Lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen: kosmetiikka@pur-kauppa.fi.