I Love Me messut 2018: PURin osastolla tapahtuu

1.10.2018 | PUR toimitus

Vuoden kutkuttavin hyvän olon tapahtuma, I love me-messut, on jälleen täällä. 19.-21.10.2018 järjestettävän I love me:n neljä lavaa kokoaa yhteen mittavan kaartin kiinnostavia puhujia ja tarjolla on käytännönläheisiä työpajoja sekä näytetunteja rauhoittavasta joogasta hikitreeniin. Esillä tuttuun tapaan myös sadat yritykset hyvinvoinnin, kauneuden ja tyylin aloilta – PUR mukaan lukien!

Stressinhallinta ja ayurveda parrasvaloissa PURin osastolla

Kaisa Jaakkola luennoi aiheesta “Hallitse stressiä: oikea ravinto ja palautumisen taito” lauantaina 20.10. klo 13:30 Klinikka-lavalla.

Tämän vuoden messuteemamme on stressi, tuo monelle tuttu tunne, joka parhaimmillaan voi olla liikkeellepaneva, positiivinen voima, mutta joka hallitsemattomana ja pitkittyessään aiheuttaa elimistöön erilaisia negatiivisia vaikutuksia. Stressiä voi hallita ja siitä voi palautua tietoisesti erilaisilla elämäntapavalinnoilla. Tervetuloa kuulemaan asiantuntijavinkit ja tutustumaan stressinhallintaa tukeviin tuotteisiin osastollemme 7h100.

Kaisa Jaakkolan stressinhallintaluento ja kirjan signeeraus PUR-osastolla

Hetki sitten ”Palaudu ja vahvistu” -kirjansa julkaissut hyvinvointivalmentaja ja kirjailija Kaisa Jaakkola puhuu messujen Klinikka-lavalla lauantaina 20.10. klo 13.30 aiheenaan stressinhallinta. Hän antaa vinkkejä tasapainoisempaan elämään oikean ravinnon ja palautumisen taidon näkökulmasta.

HUOM! Kaisa on tavattavissa osastollamme heti luennon jälkeen lauantaina, noin klo 14. ”Palaudu ja vahvistu” -kirja on myös myynnissä osastollamme, ja siihen voi pyytää Kaisan signeerauksen.

Biohakkeroi itsesi kiinni unelmiisi: teoriaa ja tuotteita avuksi stressinhallintaan

Biohakkerit, eli teknologia-asiantuntija Teemu Arina, ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja ja lääkäri Olli Sovijärvi julkistivat huikean Biohakkerin stressikirjan syyskuussa. Yhteistyössä biohakkerien kanssa, PUR on kehitellyt kirjasta sekä kahdesta aiheeseen liittyvästä tuotteesta Stressinhallintapaketit, jotka lanseeraamme messuosastollamme. Paketit ovat mitä mainioin lahja omaa terveyttään vaalivalle, esimerkiksi jouluksi!

HUOM! Biohakkerit esiintyvät messujen Klinikka-lavalla sunnuntaina 21.10. klo 10.30. He kertovat miten biohakkeroinnin keinoin voi hallita hermostoaan, palautua tehokkaasti ja saavuttaa unelmansa. Luennon jälkeen Biohakkereita voi jututtaa osastollamme 7H100, jossa he signeeraavat kirjojaan noin klo 11 alkaen.

Pikamittauksia sekä PUR:in tuotesuositukset stressinhallintaan 

Kirjojen ja valmiiden pakettien lisäksi löydät osastoltamme joukon muita työkaluja stressinhallintaan erilaisista adaptogeeneistä CBD-öljyyn. Asiantuntijamme neuvovat sinua tuotevalinnoissa. Voit testata stressitasosi ilmaiseksi sykevälivaihteluun perustuvassa, suuntaa antavassa pikamittauksessa (ilman ajanvarausta). Lisäksi voit mittauttaa ravintoainearvosi messuhintaan 15e  (ajanvaraukset osastolle). Osastomme mittauspiste on avoinna lauantaina klo 11-17:30 ja sunnuntaina klo 11-17.

Ayurvedasta kehon ja mielen tasapainoa

Toinen messuteemamme on ayurveda, ja osastollamme löytyvät ystävämme ayurvedalääkäri Pardaman Sharma ja Mandip Kaur Surya Ayurvedakeskuksesta, jotka kertovat ayurvedapalveluistaan ja kuinka ayurvedan avulla voit tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä kehon ja mielen tasapainoa. Lanseeraamme messuilla myös kokonaan uuden ayurvedisen sarjan, jonka takana on suomalaisten ayurveda-asiantuntijoiden tiimi.

Messutarjoukset

Seuraavat suosikkisarjat löytyvät osastoltamme messuhinnoin (-20% normaalihinnoista): Wild Nutrition luonnolliset Food-Grown vitamiinit, Living Nutrition fermentoidut luomulisäravinteet, Kiki Health premium superfoodit, Wiley’s Finest laadukkaat kalaöljyt, Mushroom4Life lääkinnälliset sienet, PlanetPaleo kollageenivalmisteet sekä Manuka-hunajat.

Osastoltamme löydät myös ihanien Flaska-juomapullojen sekä kotimaisen SnowAnna luonnonkosmetiikan myyntipisteet.

PUR suosittelee!

Kokosimme alle PURin tärpit koko messuohjelmasta.

Perjantai

“Mehuisa by Wilfa: Luonnonkosmetiikkaa blenderillä”  Työpaja (16:30- 17:30). Iki-ihana bloggaaja Ida Hanhiniemi (365 Day With Ida) opastaa luonnonkosmetiikan pariin yhdessä kosmetologimme Rosin kanssa! Pääset oppimaan, miten voit kotona valmistaa kasvovettä, naamion tai vaikkapa vartalonkuorinnan! (Toinen työpaja järjestetään sunnuntaina klo 12:30-14:00)

“Mielen merkitys ihoon” (16:30-17:00),  Forum. Stressi on useimpien iho-ongelmien ja -sairauksien laukaisija. Avaimet hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Asiantuntijoina Katja Kokko, Maria Varon ja Annamaria Sinisalo

“Näin saavutat lääkkeettömän elämän”, lääkäri ja kirjailija Antti Heikkilä (16:30-17:00), Klinikka-lava

“Unelmien jahtaajan arjen salat – Tomi Kokon vinkit ravintoremontin jälkeen”, elämäntapamuutosekspertti Tomi Kokko (17:00-17:30), Klinikka-lava

Lauantai

“Hallitse stressiä: oikea ravinto ja palautumisen taito”, hyvinvointivalmentaja Kaisa Jaakkola (13:30 – 14:00), Klinikka-lava 

Kaisa Jaakkola tavattavissa luennon jälkeen PURin osastolla, jossa hän signeeraa uutuusteostaan Palaudu ja vahvistu.

Sunnuntai

“Biohakkerin stressinhallinta: hallitse hermostosi, palaudeu tehokkaasti ja saavuta unelmasi” Jaakko Halmetoja, Olli Sovijärvi ja Teemu Arina (10:30-11:00) Klinikka-lava

Biohakkerit tavattavissa luennon jälkeen PURin osastolla, jossa he vastailevat kysymyksiin ja jakavat signeerauksia upouuteen Biohakkerien stressikirjaansa.

“CAM hoidot immuunipuolustuksen tukena”, (13:30-14:30), Klinikka-lava. Luonnonlääketieteen keskusliiton järjestämässä tilaisuudessa kuullaan eri täydentävien hoitomuotojen asiantuntijoita.
Messuilla nähdään!

Psst… Oletteko huomanneet että messujen graafinen ilme on muuttunut? PURin raati antaa uudelle freesille ilmeelle 10/10!