Esittelyssä ylellinen Per Purr –luonnonkosmetiikkasarja

27.2.2021 | Laura Eskola

PURin valikoimassa ihastuttaa nyt uudet Per Purr aromaterapeuttiset kosmetiikkatuotteet.

Per Purr sarja koostuu luonnollisista hiusten- ja vartalonhoitotuotteista, jotka ovat valmistettu käsityönä Espanjassa. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja raikkaat tuoksut miellyttävät sekä miehiä että naisia. Per Purr tuotteet ovat ihanteellisia kaikille niille, jotka kaipaavat helppoja ja käytännöllisiä tuotteita tinkimättä laadusta ja hyvästä olosta.

Sarjan on perustanut Brasiliasta Madridiin muuttanut nainen Tahone Jacobs viisi vuotta sitten. Ajatus sarjan luomiseen lähti Tahonen pyrkimyksestä löytää luonnollisia tuotteita, jotka eivät vahingoita hänen herkkää atooppista ihoaan. Ensimmäiset saippuat syntyivätkin kirjaimellisesti oman kodin keittiössä. Per Purrin upeat tuotteet ovat useamman vuoden tutkimuksen tulos.

Per Purr antioksidantteja sisältävä Antiox -vartaloöljy

Per Purr Antiox -vartaloöljy

Brändin filosofia ”takaisin perustaan” perustuu luonnollisiin ja eettisiin arvoihin. Tuotteiden tuotannossa synteettiset ainesosat on korvattu kokonaan korkealaatuisilla, puhtailla ja raaoilla ainesosilla.

Kaikki Per Purr tuotteet ovat 100% luonnollisia, kemikaalittomia, parabeenittomia, sulfaatittomia ja biohajoavia. Luomusertifioidut tuotteet valmistetaan käsityönä, eivätkä ne sisällä myöskään keinotekoisia väriaineita tai synteettisiä hajusteita. Ainutlaatuiset tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja niiden kiehtovat tuoksut houkuttelevat kaikkia – niin miehiä kuin naisiakin.

Tahone toivoo, että Per Purr tuotteiden lumoavien tuoksujen ja pehmeiden koostumusten äärellä jokainen pysähtyisi hetkeksi. Kiireisen elämäntyylin vuoksi välillä on välttämätöntä rauhoittua ja hengittää syvään. Ihonhoito voi olla se pieni meditatiivinen tuokio päivittäin.

Per Purr savea sisältävä syväpuhdistava shampoo ja hoitoaine

Per Purr savishampoo ja -hoitoaine

Jokainen tietää varmasti, kuinka rentouttavaa on kylpeminen kylpysuolojen, kynttilöiden, kuplien ja rauhallisen musiikin kanssa, mutta rehellisesti – kuinka monella on aikaa sellaiseen rituaaliin päivittäin? Hyvin harvalla. Siksi Per Purr haastaa sinut mukaan “5 minuutin suihkutuokioon” päivittäin. Viisi minuuttia riittää irrottautumaan ja lataamaan akut, jotta voit kohdata päivän uudella energialla!

Tunne, kuinka vesi valuu ihoasi pitkin. Anna saippuan liukua kostealla vartalollasi, jättäen jälkeensä tuoksun, joka vie sinut mielessäsi onnelliseen paikkaan. Rentoudu, irrottaudu nykyhetkestä ja nauti. Kuuntele tarkkaan kun vesi solisee vieden mukanaan raskaan olon ja stressin. Vain 300 sekunttia lämpimässä suihkussa huuhtoo jännityksen ja huolet pois harteiltasi.

PURin valikoiman herkulliset Per Purr -tuotteet

Hiustenhoito

Erityisen mielenkiintoisia ovat Per Purrin savea sisältävät hiustenhoitotuotteet, jotka ovat ihanteellisia helposti rasvoittuville hiuksille. Syväpuhdistava ja hellävaraisesti päänahkaa kuoriva shampoo, sekä hennoille ja helposti lässähtäville hiuksille sopiva hoitoaine sisältävät merisavea, joka antaa tuotteille sen vihreän värin ja raikkaan merellisen tuoksun. Lisäksi valikoimasta löytyy intensiivisesti kosteuttava shampoo, hoitoaine sekä naamio kuiville ja hauraille hiuksille.

Per Purr savea sisältävä syväpuhdistava shampoo ja hoitoaine

Per Purr savishampoo ja -hoitoaine

Vartalonhoito

Ennen suihkua tai kylpyä vartalo kannattaa kuoria universumin täydellisimmäksi kehutulla vartaloharjalla. Kuivaharjaus vilkastuttaa mikroverenkiertoa ja lymfanesteiden virtausta, edistää kollageenin muodostusta ja poistaa kuollutta ihosolukkoa tehden ihosta silkkisen pehmeän. Kuivaharjaus sopii osaksi päivittäistä ayurveda-rituaalia. Tällöin keho suositellaan harjattavan kauttaaltaan aamuisin aineenvaihdunnan tehostamiseksi.

Universumin paras kuivaharja

Per Purr “universumin täydellisin” kuivaharja

Suihkun jälkeen iholle voi valita joko antioksidantteja sisältävän Antiox –vartaloöljyn, rentouttavan Relax –vartaloöljyn tai syväkosteuttavan vartalovoiteen. Öljyissä ja voiteessa on ihanat eteerisistä öljyistä peräisin olevat tuoksut.

Tiesitkö?

Nimi Per Purr tulee kahdesta latinalaisesta prepositiosta;
Per – kautta ja Pur, Purus – puhdistaa. Tuotteet sopivat siis nimensäkin puolesta PURin valikoimaan kuin nenä päähän.