Gaia Herbs panostaa laatuun ja läpinäkyvyyteen

10.11.2016 | PUR toimitus

Esittelemme innoissamme seuraavan uusista tuotesarjoistamme, jotka lanseerasimme syksyn I Love Me-messuilla. Tällä kertaa vuorossa on Gaia Herbs. Gaia Herbs -sarjan yrttiuutteet ovat yksi laadukkaimmista yrttivalmisteista markkinoilla, ja tästä artikkelista selviää, miksi.

Miksi Gaia Herbs -yrttiuutteet ovat niin erityisiä?

Gaia Herbs -tuotteet on valmistettu vaalien kunkin yrtin ainutlaatuisia ominaisuuksia ja pyrkien säilyttämään ne kasvuvaiheesta tuotantoon ja loppukäyttöön asti muuttumattomina. Yrttien ainesosia ei eristetä tai puhdisteta erilleen alkuperäisestä kokonaisesta kasvista. Niihin ei myöskään lisätä mitään synteettisiä ainesosia tai kemikaaleja. Loppukäyttäjä saa siis koko yrtin tai kasvin synergisen terveyshyödyn keholleen.

Uutosprosessissa oikea menetelmä valitaan aina kasvikohtaisesti siten, että onnistutaan säilyttämään kunkin kasvin alkuperäiset ominaisuudet ja hyödyt. Joissakin yrteissä bioaktiiviset ainesosat saadaan esiin veteen liuottamalla, joissakin alkoholiuutoksen avulla. Lääkinnällisen tehon säilyttämiseksi on välillä tarpeen saada esille kasvin rasvaliukoiset ainesosat, jolloin käytetään ainutlaatuista tiivistettyä hiilidioksidia – ilmakehämme peruskaasuja, jotka kuuluvat kasvien yhteyttämiseen – jonka avulla kasvista saadaan irti sen koko potentiaalinen vitaaliaineiden kirjo vahingoittamatta itse kasvia sekä ilman kemiallisia jäännösaineita. Joskus Gaia käyttää kaikkia kolmea menetelmää – vesiuutosta, alkoholiuutosta sekä tiivistettyä hiilidioksidiuutosta – vangitakseen kasvin kaikki mahdolliset hyödyt yhteen lopputuotteeseen. Tästä syystä Gaian valmisteet ovat yksiä tehokkaimmista yrttivalmisteista markkinoilla.

Gaia-Herbs-PUR-kauppa

Puhdasta, eettistä ja luonnonmukaista

Gaian filosofia on valmistaa yrttiuutteita luonnonmukaisesti ja mahdollisimman puhtaasti. Kaikkien siementen ja kasvien luonnonmukainen alkuperä ja laatu tarkistetaan aina tarkasti. Lisäksi Gaia pyrkii kasvattamaan, keräämään satoa ja valmistamaan tuotteitaan luontoa varjelevilla ja säilyttävällä tavoilla. Heillä on omat pellot, jossa he viljelevät suuren osan yrteistä. Lisäksi he hyödyntävät alkuperäisväestön harjoittamaa yrttienviljelyä, mahdollistaen näin kestävän kehityksen ja eettisyyden toiminnassaan.

Puhtaus on yksi Gaia Herbsin tärkeimmistä arvoista. Viljelykasvit kerätään niiden bioaktiivisimmassa kasvuvaiheessa ja tärkeimmät osat – kuten siemenet, kukinnot, lehdet, varret, juurimukulat tai juurakot – tutkitaan omassa laboratoriossa niiden bioaktiivisten ainesosien pitoisuuksien varmistamiseksi. Samalla pystytään arvioimaan sadon laatua tasaisin väliajoin. Myös mahdolliset raskasmetallipitoisuudet, kemikaalit ja haitalliset bakteerit poissuljetaan tutkimuksessa.

Pitkälle vietyä laadunvalvontaa ja läpinäkyvyyttä

Yrttivalmisteiden tuottajilla on usein ongelma kuinka varmistaa tasalaatuisuus ja yhtäläiset pitoisuudet, kun yhtä raaka-ainetta saadaan monesti useammasta sadosta ja viljelmiltä. Gaia Herbs on ratkaissut haasteen testaamalla jokainen yrtti sekä lopputuote puhtauden ja vahvuuden varmistamiseksi.

Yksi ainutlaatuisimmista ominaisuuksista – ja varma laaduntakuu – Gaia Herbsin yrttivalmisteissa on Meet Your Herbs- verkkosovellus, jonka avulla voit varmentaa miltä viljelmältä yrttisi tulevat, kuinka ne on kasvatettu, kerätty ja uutettu, sekä mitkä niiden puhtaustaso ja pitoisuudet ovat. Syötä Gaian verkkosivuille hankkimasi valmisteen ID-numero, josta pääset lataamaan kaikki kyseiseen valmisteeseen liittyvät tiedot. Todella helppoa, todella läpinäkyvää!

Gaia-Herbs-PUR-kauppa

PUR-kaupan kasvavaan Gaia Herbs valikoimaan kuuluu tällä hetkellä kymmenkunta tuotetta, mukaan lukien  inkivääri– ja kurkumauutteet , mustaseljauute vastustuskyvyn ylläpitoon sekä pyhä basilika-/tulsiuute ja ruusujuuriuute, jotka sopivat hyvin tasapainottamaan stressin vaikutuksia kehossa. Lisäksi valikoimassamme on verensokerin tasapainotukseen käytettävä kaneliuute, antioksidanttirikas vihreä teeuute, vatsan toimintaa tasapainottava Gas&Bloating -yrttisekoitus sekä virtsateitä eheyttävä karpalouute. Kokeile myös maksan ja kolesterolin tukemiseen sopivaa maarianohdakeuutetta.

Tutustu koko Gaia Herbs -valikoimaan tästä.