Australialaisen SoL cupsin perustajat haastavat sinut mukaan lopettamaan yhdessä turhan muovijätteen syntyä.

SoL cupsin kestomukit ja –pullot puhalletaan käsin, jolloin niistä tulee yhtä aikaa kevyitä ja kestäviä. Sekä lasi että silikonisuoja ovat turvallisia materiaaleja terveydelle.

Mukit kestävät tiskikonepesun sekä mikroaaltolämmityksen. Pullojen mukana puolestaan tulee kätevä puhdistusharja pullon pesua varten.

SoL Cup -kestomukeissa ja pulloissa käytetty lasi on käsinpuhallettua borosilikaattilasia. Borosilikaattilasi on kevyttä, vahvaa, naarmuuntumatonta ja säilyttää kirkkautensa koko pitkän käyttöikänsä ajan. Korkealaatuinen materiaali takaa sen, että kestomukista tai -pullosta ei liukene juomaasi mitään ylimääräistä. Ne ovat turvallisia ja terveellisiä vaihtoehtoja: juojan ei tarvitse olla huolissaan mikromuoveista, BPA:sta tai muista haitallisista kemikaaleista.

Kaikki materiaalit pakkausta myöten ovat muovittomia, kestäviä ja kierrätettäviä.

Rebecca Vekslerin perustama SoL Cups syntyi halusta valmistaa uudelleenkäytettävä kuppi, joka on muoviton eikä vaaranna terveyttä. Vaikean vuoden jälkeen, selätettyään autoimmuunisairauden ja terveysongelmat, Rebecca syveni tutkimaan muovin käytön haitallisia vaikutuksia kehoon ja ympäristöön. Rebeccan halu inspiroida ja voimaannuttaa ihmisiä, sekä hänen rakkautensa yritystoimintaan loivat tuotteen, johon hän todella uskoi. Sol Cupsin tehtävä on jakaa terveys- ja hyvinvointitietoa niin monille ihmisille kuin mahdollista, sekä tehdä maailmasta puhtaampi ja vihreämpi paikka. SoL-Cupsit on suunniteltu toimimaan yhteistyössä juomasi, kehosi ja ympäristön kanssa.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.