Rokua Skincare on suomalaista miehille suunnattua laadukasta ja ekologista luonnonkosmetiikkaa, joka on saanut inspiraationsa pohjoismaisesta luonnosta. Täysin kotimainen sertifioitu luonnonkosmetiikka sarja, joka on suunniteltu erityisesti miehen ihon tarpeet mielessä pitäen. Raaka-aineet tulevat kaikki suomesta, ja ovat ympäristöystävällisiä. Sarjan päätähtenä komeilee kotimainen mustaherukansiemenöljy, joka ravitsee ja hellii ihoa. Tuotteita ei missään vaiheessa testata eläimillä. 1% Rokua Skincare -liikevaihdosta lahjoitetaan ympäristöllemme.

ROKUA Skincare -yrityksen perustaja Jari Niitynperällä on yli 20 vuoden kokemus kulutustavaraliiketoiminnasta. Hän työskenteli pitkään johtajana suuressa kosmetiikkaa ja taloustuotteita valmistavassa yrityksessä, mutta lopulta hän halusi luoda jotain aivan uutta. ”Kaikki kosmetiikkamerkit ja ihonhoitotuotteet on suunniteltu naisille. Miesten iho on noin 25% paksumpi kuin naisilla ja se vaatii erilaisen tuotekoostumuksen. Miehet etsivät tuotemerkkejä, jotka on suunniteltu heille, tuotteita jotka sopivat heidän identiteettiinsä. Perinteinen ajattelutapa ja ennakkoluulot maskuliinisuudesta ovat muuttuneet, ja sen sijaan että jokaisen pitäisi olla miehinen mies, jokainen saa olla juuri sellainen kuin haluaa.
Halusin luoda laadukkaan ihonhoitotuotemerkin miehille, joka on helposti lähestyttävä, ympäristöystävällinen ja valmistettu pohjoismaisen luonnon raaka-aineista. Tuoksut ovat mietoja ja raikkaita, ja tuotteet antavat iholle hyvän ja virkistävän tunteen.” – ROKUA Skincare -yrityksen perustaja Jari Niitynperä

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.