Meikkitutoriaali #1 Loihdi kuulas ja tasainen meikki

2.3.2016 | PUR toimitus

Näillä RMS-tuotteilla loihdit kuulaan ja tasaisen meikin!

1. Meikkipohja: RMS Uncover Up & sivellin RMS Foundation Brush
* Ennen levitystä, meikkipohjaa on hyvä “lämmittää” kämmenselällä, jotta se levittyy hyvin ja lopputulos on tasainen. Levitä meikkipohja siveltimellä tasaisesti kasvojen keskiosasta kohti ulkoreunoja.
* Meikkipohja tekee ihosta nuorekkaan ja valovoimaisen, häivyttäen huokosia ja nuorentaen ihon ilmettä. Meikkipohjan mineraalit mukautuvat ihon omaan sävyyn ja lopputuloksesta tulee hyvin luonnollinen.
* Halutessasi säilyttää pohjan mahdollisimman kuulaana ja raikkaana, ei puuterin levitys ole välttämätöntä.
* Allure 2011 & Natural Wonder “Best concealer” 2011 winner

2. Valovoide: RMS Living Luminizer
* Levitä sormella tai siihen tarkoitetulla siveltimellä kasvoillesi kohtiin, joihin kaipaat lisää valoa.
* Tämä valovoide sopii jokaiselle ihosävylle ja voit käyttää sitä valokynän tapaan kirkastamaan ilmettä ja korostamaan kasvojesi parhaita puolia.
* Voit käyttää esimerkiksi: poskipäiden yläpuolelle, kulmaluulle, nenänvarteen, huulen amorinkaarelle.
* Tuo kasvoille lisää valoa ja hehkua! Saa kasvoille nuorekkaan, heleän ja kuulaan ilmeen.
* Tuote ei ole glitterinen tai tahmaava, jolloin lopputulos on luonnollisen hehkuva!

rms

3. RMS Lip2Cheek
* Taputtele sormin huulille ja se mitä jää yli, sipaise poskille. Aloita poskien korkeimmasta kohdasta ja häivytä siveltimellä kohti ohimoita.
* Lip2Cheek on kosteuttava ja suojaava, kauniita mineraalisävyjä sisältävä monipuolinen tuote kasvoille. Saat meikistä joko kevyen ja raikkaan tai intensiivisemmän lisäämällä useamman kerroksen.
* Poskilla käytettynä Lip2Cheekin raaka-aineet kosteuttavat ja antavat kasvoille nuorekasta hehkua, ilman tyypillistä poskipunien kuivakkuutta.
* Elle 2011 & Green Star 2012 winner

4. RMS Ripsiväri
* Taivuta ripset huolellisesti ennen ripsivärin levittämistä. Ripsiväri levitetään tyvestä sahaavin liikkein kohti ripsien kärkeä.
* Volumizing Mascara sisältää luomulaatuisia kasvivahoja ja raakoja mineraaleja, jotka muotoilevat ripsiä ja lisäävät niiden intensiivisyyttä.

5. RMS Buriti Bronzer
* Voi käyttää aurinkopuuterin tapaan, mutta se sopii myös erinomaisesti kulmaväriksi kuten tässä meikissä käytimme. Levitä Bronzea siveltimellä kulmakarvojen luonnollista muotoa mukaillen. Jättää ihon luonnollisen kauniiksi ja auringonhehkuiseksi.
* Bronzerin sisältämä buritiöljy sisältää paljon A-vitamiinia ja beetakaroteenia.

rms ohjeet

6. RMS “Un” Powder
* Voit viimeistellä meikin puuterilla mikäli haluat mahdollisimman pitkäkestoisen ja mattapintaisen lopputuloksen. Taputtele puuteria sille tarkoitetulla vipalla kasvojen T-alueelle ja tarvittaessa myös muualle kasvoihin.
* “Un” Powder on erittäin hienojakoinen ja kevyt irtopuuteri, joka jättää ihon virheettömän näköiseksi häivyttäen huokosia ja juonteita, pehmentää ihoa ja sitoo kosteutta.

rms-vaihe3a-w720

RMS on puhdas luomumeikkisarja Yhdysvalloista, jonka on luonut kuuluisa meikkitaiteilija Rose-Marie Swift. Tuotteet pohjautuvat arvokkaisiin, luonnollisiin raaka-aineisiin ja jokainen tuote on kehitelty kosteuttamaan ja korostamaan tervettä, hehkuvaa ihoa. RMS on korkealaatuinen ja arvostettu meikkisarja ympäri maailmaa, mm. Victoria’s Secret ja Gina Tricot ovat meikanneet mallinsa sarjan tuotteilla. Saatavilla PUR Hyvinvointikaupasta.

rms meikki lopputulos