Meikkitrendit – kevät 2017

21.3.2017 | PUR toimitus

Trendit kuvastavat aikaamme ja maustavat tyyliämme inspiroivalla tavalla, joskus tietoisesti ja toisinaan kuin vaivihkaa, tiedostamatta. Keväällä 2017 trendit johdattavat meidät pitkästä aikaa raikkaiden värien pariin. Poimi ja mukauta omaan tyyliisi sopivaksi kevään kuumimmat sävyt. Trendit inspiroivat myös 24.3. Hakaniemen PURissa Zuii-kauneustapahtuman muodossa, tervetuloa mukaan!   

Väriä silmämeikkiin! Värien aika on taas tullut. Vesivärimäiset pastellit, poskipunasta silmäluomille jatkuvat pinkit ja rohkeat siniset ovat muutamia poimintoja kevään muodikkaimmista lookista. PURin valikoimassa on upea kattaus Zuii Organic sarjan sololuomivärejä sekä paletteja, joiden sävyskaalasta otetaan nyt kaikki ilo irti. Poimi vaaleanpunainen ja pastellit talteen ja käytä kirkkaasti, leikittele rajauksilla tai väritä pehmeän utuisesti.

Au Naturel. Iho saa kuultaa tai olla matta mutta vaikutelma on lähes meikitön. Luonnollinen, ”meikitön meikki” korostaa kantajansa piirteitä ja hehkua. Opi löytämään sopivimmat yhdistelmät omien kasvojesi mukaan ja ota haltuun tavoiteltu nude-look. Kokeile sipaista Zuiin puolipeittävän meikkivoiteen alle ripaus Primer-meikinpohjustajaa ja kasvojen korkeimmille kohdille lempi kasvoöljyäsi. Lisää kuultoa ja halutessasi myös keväistä kimallusta Zuiin hohdepuutereilla, joiden sävyistä löytyy niin champanjainen Mango, kuin viileä Rasberry ja kimaltava Blossom. Mikä olisikaan kauniimpaa kuin auringonlasku, hyvä seura ja herkkä kimmellys iholla. Auringon hehkua voit tuoda meikkiin myös meikkipuutereiden aurinkosävyillä Pecan ja Peanut.

Kirkkaat punat. Puna yhdistettynä tummempaankin meikkiin toimii, kunhan sävyissä on raikkautta. Voittokulkuaan jatkavat kirkkaat sävyt näyttävät upeilta yhdistettynä kimallukseen, kuultoon ja kauniiseen ihoon. Huolittele kulmat rennosti Zuiin kulmakynällä ja sipaise huulille Coral Red tai Austin huulipunaa. Kevät ja valkoiset tennarit hoitavat lopun!

PE 24.3. klo 14-18 PUR Hyvinvointikauppa Hakaniemessä (Hämeentie 8) pikameikkeijä Zuiin kukkaismeikeillä. Mitkä ovat tämän kevään meikkitrendit? Zuiin Tiia esittelee kevään hehkeät värisävyt ja tekee maksuttomia pikameikkejä.

Teksti ja kuvat: Tiia Tyynysniemi, Miraz Oy