Kevään hehkua Zuii-kukkaisväreillä

6.3.2015 | PUR toimitus

Kevät saapuu kovaa vauhtia ja samalla myös PURin valikoimaan rantautuu uusia ihania kosmetiikkauutuuksia!

Valikoimastamme on löytynyt jo pitkään huippulaatuiset Zuii Organicsin kukkaismeikit. Sarja on luomulaatuinen ja sen tuotteet valmistetaan mm. luomujasmiinin ja luomuruusun kukkien nupuista, luomukamomillan kukkien terälehdistä, ruusu-, manteli-, kehäkukka-, avokado- ja jojobaöljyistä, appelsiininkuoriöljyistä, peittokortteen, nokkosen ja kuusamon kukkauutteista ja muista kukka- ja kasviperäisistä ainesosista, jotka eivät vain tuo kaunista hohtoa iholle vaan myös hellivät sitä. Runsaslukuisten korkealaatuisten raaka-aineiden ansiosta tuotteiden koostumus, väripigmentti ja hoitavuus ovatkin aivan omaa luokkaansa ja mennen tullen peittoavat monet muut luonnonkosmetiikan sarjat, normikosmetiikasta puhumattakaan.

Kyseessä ei myös ole pelkkä luonnollinen meikkisarja, vaan sen jokainen tuote on luomusertifioitu Kyseiset sertifikaatit takaa tuotteelle paljon vaatimuksia niin tuotteen elinkaarelle kuin sen raaka-aineille ja niiden laadulle. Zuii käyttääkin tuotteissaan puhtaimpia saatavilla olevia raaka-aineita minkä vuoksi erottuukin edukseen ammattitasoisena luomusertifoituna värikosmetiikkasarjana.

Luomulaatuisia Zuii-meikkejä

Luomulaatuisia Zuii-meikkejä

Kevään 2015 Zuii-uutuudet

Zuii Organicsin tuotekehittely on innovatiivista ja jatkuvaa, tarkoituksena luoda uusia, ihoa hoitavia, luomumeikkejä jokapäiväiseen käyttöön. Näitä uutuuksia löytyy toki myös PURin valikoimasta. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Tänä keväänä Zuiin ripsivärivalikoima kasvoi kahdella uutuudella. Kuituja sisältävä, ripsiä pidentävä ja erotteleva Maxi sekä tuuhentava ja volyymia ripsiin tuova Volume sekä hoitavat ripsiä että antavat kestävän lopputuloksen.

Meikin pohjustususvoide, Colour Corrective, sekä tasoittaa ihan kirjavuutta että korjaa sen sävyä. Pohjustusvoidetta on saatavilla kolmessa eri sävyssä, jotka tekee ihosta kevyen mattaisen valmistaen ihon pinnan meikkipohjan levitykseen.

Lisää kukkaisvärien hehkua! Luonnon omia mineraaleja hehkuvat luomiväripaletit tuovat silmiin hehkua ja loistetta. Värivalikoimastamme löytyy vaihtoehtoja niin hillitympään tyyliin kuin räväkämmänkin lookin luomiseen.