ZAO – Bambun kauneus kuoressa, bambun hoitavuus tuotteessa

2.5.2017 | PUR toimitus

 

Miltä kuulostaisi meikkisarja, joka ei lisää tässä maailmassa jätteen määrää vaan päinvastoin hyödyntää valmistuksessaan luonnossa kasvavaa ylijäämäbambua? Luonnon raaka-aineista valmistettu meikkisarja ansaitsee upean, ekologisen, mutta myös erittäin kestävän pakkauksen joka kulkee mukanasi niin arjessa kuin juhlassa. Ranskassa vuonna 2012 lanseerattu 100 % ekosertifioitu luonnonvärikosmetiikkasarja ZAO käyttää ensimmäisenä maailmassa samaa raaka-ainetta, bambua, sekä pakkauksissa että tuotteissa. Bambussa yhdistyy eleganssi ja nykyaika ja siitä tehdyt kestävät pakkaukset on tarkoitettu uudelleen täytettäväksi ja pitkään käytettäviksi.

Sarjasta löytyy kaikki tuotteet, mitä kauniiseen, luonnolliseen, kestävään ja ihoa hoitavaan meikkiin tarvitaan. Bambua hyödynnetään jauheena, uutteena ja öljynä tuotteissa ja sen sisältämä orgaaninen piioksidi auttaa pitämään ihosi kimmoisana!

Täytettävät pakkaukset ja hoitavat raaka-aineet

ZAO:n innovatiivisuus näkyy pakkausten suunnittelussa ja sarjan valmistajien tavoitteena on saada mahdollisimman paljon tuotteittaan ekologisiin täyttöpakkauksiin. Tuotteen loppuessa voidaan sisälle hankkia vain uusi täyttöpatruuna ja ihana bambuinen rasia säilyy edelleen samana. Tällä hetkellä lähes kaikki tuotteet löytyvät täyttöpakkauksina, ja viimeisimpänä lisäyksenä uudistus tuli mineraalimeikkipuuteriin joka myös on mahdollista ostaa jatkossa täyttönä.

Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille sen hoitavien raaka-aineiden ansiosta. Sarja on 100% luonnollinen ja sen sisällöstä vähintää 20% on luomutuotettuja raaka-aineita. Esimerkkinä ZAO:n mineraalimeikkipuuterin merkittävimmät vaikuttaja-aineet ovat seuraavat:

Luomu riisipuuteri (Oryza sativa (rice) powder): Riisipuuteri on yksi vanhimmista kosmetiikan raaka-aineista. Sillä on kyky tehdä ihon pinnasta mattapintainen vähäntämällä sen talineritystä.

Luomu maissitärkkelys (Zea mays (corn) starch): Luomu maissitärkkelys on luonnollinen pohja-aine, joka mahdollistaa tuotteen paremman levittymisen iholle. Luo meikistä pitkäkestoisen. Helpottaa pigmenttien tasaista levittymistä ja sulautumista ihon sävyyn.

Kaakaopapu-uute (Theobroma cacao (cocoa) seed extract): Kaakao on luonnon pigmentti, jolla on voimakkaita antioksidanttisia ominaisuuksia. Antioksidanttiset ominaisuudet suojaavat vapailta radikaaleilta ja ennaltaehkäisevät ihon ikääntymistä.

Mikronisoitu bambupuuteri (Bambusa arundinacea stem powder): Bambun varren kyhmykohdista saatava valkoinen puuteri. Bambupuuteri sisältää runsaasti piidioksia ja tuo ihoon mineraaleja, kosteuttaa ja uudistaa ihoa. Vähentää ihon kiiltoa seka- ja rasvaisessa ihossa.

Mineraalimeikkipuuterin vaikuttavia aineita