PUR Ystävämyynti verkkokaupassa 29.4.-2.5.

28.4.2021 | PUR toimitus

Katso alta mitä kaikkea olemme koonneet tämän vuoden ensimmäiseen ystävämyyntiin!

pur ystävämyynti

Tule juhlimaan kanssamme vappua PUR Ystävämyynnin merkeissä! PURin verkkokauppa täyttyy jälleen sykähdyttävistä tarjouksista, kun viime vuodesta tuttu PUR Ystävämyynti saa jatkoa.

Tämän vuoden ensimmäinen Ystävämyynti kokoaa jälleen yhteen valikoimamme huipputuotteita. Mukana on tuttuja suosikkeja sekä uudempia tuttavuuksia – edullisin hinnoin. Nyt on hyvä hetki hankkia kaikki hyvinvointiasi tukevat tuoteihanuudet kevät- ja kesäkaudelle.

Tarjoukset astuvat voimaan vain verkkokaupassa torstaina 29.4. Suurin osa Ystävämyynnin tuotteista on tarjouksessa koko Ystävämyynnin ajan torstaista sunnuntaihin, mutta pidä silmällä myös päivittäin vaihtuvia supertarjouksia. Supertarjouksilla merkityt tuotteet ovat tarjouksessa ainoastaan merkittynä päivänä. Lue tekstin lopusta ohjeet, kuinka voit yhdistää tilauksesi ja maksaa vain yhdet toimituskulut.

Supertarjoustärpit

Torstai 29.4.

Biomed D-vitamiinitipat 8,50 € (norm. 13,25 €) on helppo annostella juuri omaan tai perheenjäsenen tarpeeseen sopivaksi. Nestemäinen muoto on monelle meistä mieleen ja pieni pakkaus on kulkee tarvittaessa myös näppärästi laukussa mukana.

Kesää on odotettu ja ihana auringonpaiste valtaa taas kohta koko Suomen. Varauduthan siis ajoissa turvallisilla koko perheen aurinkotuotteilla. Algamaris on joka kesän hittituote, eikä syyttä. Helppokäyttöisyyden lisäksi koko tuotesarja on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, ja tuoksu valloittava.  Supertarjoustärppinä vinkkaamme Aurinkovoide Spray SK50 17,50 € (norm.  28,80 €) ja Aurinkovoide Spray SK30 15,50 € (norm.25,70 €).

Löydät kaikki torstain supertarjoukset täältä.

Perjantai 30.4.

Wild Nutrition Antioxidant Boost 22,60 € (norm 37,60 €) on monipuolinen antioksidanttilisä kiireisen arjen tueksi. Se sisältää 7 vitamiinia ja mineraalia, glutamiinia, 5 erilaista yrttiuutetta ja koentsyymi Q10. C-vitamiini tukee raudan imeytymistä ja antioksidanttina se suojaa elimistön soluja hapetusstressiltä yhdessä E-vitamiinin, kuparin, mangaanin, seleenin ja sinkin kanssa. Ihastuttava yhdistelmä kaikkea keholle tärkeää myös raskauden suunnittelussa, vaihdevuosi-iässä tai hormonitasapainon ylläpitämisessä.

Gyada on valloittava luonnonkosmetiikan tuoteperhe, josta löytyy monta hiuksia hellivää tuotetta. Vahvistava spirulina-hiusnaamio 15 € (norm. 24.65 €) on suunniteltu vaurioituneille ja rasittuneille hiuksille. Tämä hiusmaski vahvistaa ja kosteuttaa hiuksia tehokkaasti. Spirulinahiusnaamio sopii erityisesti hiusten katkeilusta ja kaksihaaraisista kärsiville.

Toinen hitti samasta pesueesta on Vahvistava Spirulina Muotoiluvoide 14 € (norm. 22,20 €). Se on ihanteellinen kaikenlaisten hiusten, sekä sileiden että kiharoiden, pitkien ja lyhyiden hiusten muotoiluun. Tämän muotoiluvoite antaa voimaa ja kiiltoa sekä auttaa hiusten muotoilussa.

Löydät kaikki perjantain supertarjoukset täältä.

Lauantai 1.5.

Nord Aid liposomi C-vitamiinigeeli 17 € (norm 26,90 €) on erityisen tehokkaassa ja hyvin imeytyvässä muodossa liposomirakennetta hyödyntävän valmistusmenetelmänsä ansiosta. Liposomimuotoinen C-vitamiini on kapseloitu C-vitamiinia suojaaviin liposomeihin, jotka suojaavat C-vitamiinia ruoansulatuskanavassa. Liposomit kuljettavat C-vitamiinin verenkierron kautta suoraan soluihin. Tämän vuoksi se vaikuttaa tehokkaasti vatsaa ärsyttämättä.

Lauantain supertarjouksista löydät monta koko perheen tuotetta. Ayan luomulaatuinen vaippaihottumavoide 8,40 € (norm. 13,90 €) rauhoittaa ja korjaa ihoa sekä estää ärsytystä ja hankautumista. Voide antaa välitöntä helpotusta kuivalle iholle ja vaippaihottumaan, luonnollisella ja turvallisella tavalla. 

Toinen suosikki lapsiperheissä on Aloe dent kids-hammastahna 4,50 € (norm 7,90 €) Tällä fluorittomalla, mansikan makuisella hammastahnalla saat lapsesi pesemään kuuliaisesti hampaansa ja varmistat että hänen suunterveytensä saa pitkäaikaista suojaa. 

Löydät kaikki lauantain supertarjoukset täältä.

Sunnuntai 2.5.

Planet Paleo luuliemi Herbal Defence annospussit 14,95 € (norm. 29,90 €) ovat jokaisen retkeilijän ja luonnossa liikkuvan takuuvarma ravintorikas eväs. Voit nauttia sen kuppi kuumaa-ajatuksella. Yrtit tuovat luonnollista aromia ja herättävät hetkeen kuin hetkeen. Planet Paleon luuliemi on myös oiva lisä kotikeittiöön tuomaan lisää makua ja täyteläisyyttä esimerkiksi pataruokiin.

Bybi Swipe Clean 9 € (norm. 14,90 €) on luonnonkosmetiikan superhitin Bybi Beautyn öljypuhdistus, jolla puhdistat iholta epäpuhtaudet ja meikit mennen tullen. Se sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle iholle. Erinomainen myös rasvoittuvalle iholle, sillä Swipe Cleansin sisältämät öljyt toimivat talinerityksen tasapainottajina.

Siirry selaamaan lisää tarjouksia täältä!

Miten toimit, kun haluat ostaa supertarjoustuotteita useammalta päivältä?

Voit tehdä ystävämyynnin aikana useamman tilauksen, jotka yhdistämme samaan toimitukseen. Maksat toimitusmaksun vain ensimmäisestä tilauksesta, kun käytät myöhemmissä tilauksissa kassalla KOKOA-koodia. Toimitamme yli 65€ tilaukset aina ilmaiseksi.

Lisäämme jokaiseen Ystävämyyntitilaukseen kiitokseksi ilahduttavan pikkuyllätyksen. Huomaathan että vaikka tavallisesti lähetämme verkkokauppatilaukset matkaan usein jo vuorokauden sisällä, Ystävämyyntitilauksien käsittelyssä meillä menee muutama lisäpäivä.


Iloista vappua kaikille!