Sabé Massonin Soft Perfume -tuoksustickit sisältävät vähintään 10% tuoksua täysin ilman alkoholeja ja parabeenejä. Loput 90% pitävät sisällään luonnon omia raaka-aineita, kuten korkealaatuista sheavoita, jotka puolestaan hoitavat ja ravitsevat ihoa. Sensuelli ja hellä luonnonkosmetiikan tuote päivittäiseen käyttöön!
Ylelliset luksustuoksut näyttävät upeilta ja ovat loistavia lahjaideoita. Kaiken ihanan lisäksi tuotteet ovat vieläpä eettisiä ja pakkaukset ovat kierrätettävää materiaalia.

Isabelle “Sabe” Masson-Mandonnaud on kosmetiikkaketju Sephoran perustaja.
Hän meni 22-vuotiaana töihin tulevan miehensä Shop 8 -liikkeeseen, rakastui, ja yhdessä Dominique Mandonnaudin kanssa he kehittivät Shop 8 -parfymeriasta menestyksen. Shop 8 -liikkeissä naiset saivat Ranskassa ensimmäistä kertaa koskettaa, tuoksuttaa ja kokeilla tuotteita vapaasti. Vuonna 1993 Mandonnaud hankki yritykseen lisänä pienen Sephora-ketjun ja vuonna 1997 LVMH osti koko menestyskonseptin.
Vuonna 2015 Sabé kehitti oman laadukkaan tuoksusarjansa, eettiset ja kauniit tuoksustickit. Tuoksustickien suhteen Sabé on onnistunut tavoitteessaan luoda raaka-aineiltaan korkealaatuisen luksustuotteen, joka on hintansa puolesta kaikkien saatavilla. Kirsikkana kakun päällä myös eettiset arvot ovat kohdallaan ja pakkaukset ovatkin täysin kierrätettäviä eikä tuotteita testata eläimillä.

Näytetään tulokset (10 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi