Mikä tekee Millésime Chocolatin kaakaopavuista niin erottuvan, on se, että niissä käytetään kaakaopuiden esi-isien geenien muuntamattomia kantoja. Yritys hankkii pavut ympäristöystävällisiltä viljelmiltä, joilla ei käytetä lapsityövoimaa ja maksetaan reilua palkkaa. Kuten hienojen viinien rypäleet, kaakaopavutkin ovat ainutlaatuisia kunkin alueen vuotuisissa sadoissa. Siksi jokaisessa suklaassa on maalle ja sen maastolle ominaisia erityispiirteitä.

Suklaat on pakattu kauniisiin taiteellisesti suunniteltuihin, värikkäisiin ja paksuihin paperikääreisiin. Suklaat eivät sisällä gluteenia, lesitiiniä tai palmuöljyä. Ainesosien ja luomusertifioinnin lisäksi jokaisen suklaalevyn kääreessä on Millésimen tarina, kaakaopapujen kasvualuetta käsittelevä kappale sekä makuprofiiliasteikko.

Suklaan- ja kaakaonpaahtaja Jean-Christophe Hubert perusti Millésime Chocolatin vuonna 2017. Millésime Chocolate on huipentuma Hubertin intohimolle suklaata kohtaan. Hänen johdollaan Millésime Chocolat on käytännönläheinen suklaanvalmistusprosessin jokaisessa vaiheessa, aina luomuviljeltyjen raakakaakaopapujen huolellisesta valinnasta viimeisteltyyyn lopputuotteeseen asti.

Näytetään tulokset (6 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi