AEOS tulee sanoista Active Energised Organic Skincare, eli vapaasti suomennettuna jotakuinkin aktiviinen energisoitu luomu ihonhoito. Ja sitä AEOS kirjaimellisesti onkin.

AEOS on futuristinen, vallankumouksellinen ja huippulaadukas luonnonkosmetiikkasarja Iso-Britanniasta. Kauneusrintamalla AEOS erottuu massasta ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan positiivisesti yllättäen. Samassa paketissa on biodynaamisesti viljeltyjä luomuraaka-aineita, energisoitua vettä ja kirsikkana kakun päällä (tai tässä tapauksessa ametistina voidepurnukan päällä) – kyllä, ihania kristalleja! Kauneustoimittajien ylistämä ja kymmeniä palkintoja kahminut AEOS on kaunis ja minimalistinen kosmetiikkasarja. Nämä esteettiset putelit sopivat myös tarkan tyylisilmän omaavan sisustajan kylpyhuoneeseen.

Oletko koskaan miettinyt, mitä tuloksia syntyisi, jos luomu ihonhoito viedään vielä askel eteenpäin? Jos luonnon voimat yhdistetään uraauurtavaan tekniseen asiantuntemukseen, voisiko tämä olla vastaus parhaaseen mahdolliseen ihonhoitoon? Näitä kysymyksiä AEOS perustaja Vicky Wall ja hänen arvostettu yhteistyökumppaninsa Mike Booth kysyivät itseltään yli 30 vuotta sitten. Vickyn kuoleman jälkeen vuonna 1991 Mike jatkoi työtään kunnioittaen Vickyn visiota. Tuloksena on AEOS – joka syntyi vuonna 2010 – uuden sukupolven biodynaaminen luonnonkosmetiikkasarja.

Näytetään tulokset (7 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]