Wiley’s Beginner’s Dha 125ml

35,20

  • Vastuullinen ja ympäristöystävällinen
  • MCS-sertifioitu
  • Maistuu mansikalta ja vesimelonilta

Varasto loppu

Tuotekuvaus

Erityisesti lapsille suunniteltu kalaöljy, joka saa makunsa luontaisesta mansikasta ja vesimelonista. Wiley’sin Beginner’s DHA on kalaöljy, johon on lisätty lapsen kehitykselle tärkeitä A-, D- ja E-vitamiineja sekä MenaQ7® K-vitamiinia.

  • Sisältää 400 mg EPA:a ja 250 mg DHA:ta per annos
  • MenaQ7® K2-vitamiini ja D3-vitamiini tukevat luuston normaalia kehitystä
  • EPA and DHA oD3- ja mega-3 rasvahapot ovat tärkeitä ravintoaineita aivojen ja silmien kehitykselle
  • D3- ja A-vitamiini tukevat normaalia immuunipuolustusta

Tuote on suunniteltu 1-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Mukana tulee pipetti annostelua varten. Ei sisällä täyteaineita, ei gelatiinia, ei sokeria tai maketusaineita. Sekoittuu helposti ruokaan. Pakkaus on 100% kierrätysmateriaaleista valmistettu ja pullo itsessään on lasia.

1-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille suunniteltu hyvänmakuinen, puhdas ja luonnollinen kalaöljy.

Vaikka tässä tuotteessa on monipuolisesti hyvää tekeviä ainesosia, se ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja.

MSC-sertifioitu ekologisesti kestävä kalaöljyvalmiste. Valmistettu alaskanseitistä.

Wiley’s Finest kalaöljyvalmisteet ovat MSC-sertifioituja, joka on kansainvälinen kestävän kalastuksen sertifikaatti. Kaikki kalaöljyvalmisteet valmistetaan Yhdysvalloissa Alaskan puhtailta vesiltä pyydetystä villinä kasvaneesta alaskanseitistä. Kalaöljy kylmäpuristetaan mahdollisimman nopeasti pyynnistä tuoreuden takaamiseksi. Jokainen valmistuserä lisäksi tutkitaan erikseen, jotta varmistutaan ettei kalaöljy sisällä raskasmetalli- tai muita haitta-ainejäämiä.

Ainesosat: Puhdistettu kalaöljytiiviste triglyseridimuodossa, luontainen mansikan ja vesimelonin maku, K2-vitamiini (MenaQ7®), D3-vitamiini keskipitkissä triglyserideissä, E-vitamiini (GMO-vapaasta auringonkukasta).

Annostus yli 3-vuotiaille: 1 teelusikallinen (2.5ml) kerran päivässä aterian yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tuote on säilytettävä poissa lasten ulottuvilta ja avaamisen jälkeen jääkaapissa, jossa se säilyy 2 kuukautta avaamispäivästä.

1 Teelusikallinen (2.5ml) sisältää: Kalaöljytiiviste 2100mg,
Omega-3 rasvahappoja 750mg, josta:
-EPA 400mg
-DHA 250mg
-Muita omega-3 rasvahappoja 100mg
-A-vitamiinia 240ûg (30% VSV)
D3-Vitamiinia 10ûg (200% VSV)
E-vitamiinia 13mg (108% VSV)
K2- Vitamiini (Menaq7) 60mg (80% VSV)

Valmistusmaa YhdysvallatYksikkö LitresYksikköhinta 281.6Paino 0.231kg

Arvioi tuote “Wiley’s Beginner’s Dha 125ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Wiley's Finest kalaöljyvalmisteet ovat MSC-sertifioituja, joka on kestävän kalastuksen kansainvälisesti tunnustettu tae. Kaikki kalaöljyvalmisteet valmistetaan Yhdysvalloissa Alaskan puhtailta vesiltä pyydetystä villinä kasvaneesta alaskanseitistä. Kalaöljy kylmäpuristetaan mahdollisimman nopeasti pyyntihetkestä tuoreuden takaamiseksi. Jokainen valmistuserä lisäksi tutkitaan kolmannen osapuolen toimesta, jotta raskasmetalli- ja muiden haitta-ainejäämien mahdollisuus voidaan varmuudella poissulkea.

Wiley's Finest on perheyritys, joka on sitoutunut vastuullisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Heidän kalaöljyvalmisteiden koostumukset nojaavat tuoreimpaan tutkimustietoon ja käytetty kalaöljy on aina puhdasta, tuoretta ja korkealaatuista.

Wiley's Beginner's Dha 125ml

35,20

Varasto loppu