Wild Nutrition Pure Strength Omega-3 120 Kaps

39,50

  • 100% luonnollinen kalaöljykapseli
  • MSC -sertifioidusta Alaskan seitistä
  • Tukee aivojen-, sydämen- ja silmien terveyttä

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

100% luonnollinen
Cruelty Free
GMO-vapaa

Tuotekuvaus

Helposti nieltävät kapselit tarjoavat 800mg EPAa ja 400mg DHA:ta MSC-sertifioidusta, kestävästi pyydetystä Alaskan seitistä.

Omega-3 kalaöljyjen on näytetty tukevan aivojen-, sydämen- ja silmien terveyttä sekä olevan tärkeitä raskauden ja imetyksen aikana. Alaskasta pyydetty kalaöljy on ainoa omega-3 sisältävä kalaöljy, joka on MSC-ympäristöjärjestelmän sertifioima. Kalat pyydetään erityisillä mid-trawl verkoilla Alaskasta, joka tarkoittaa että pyydykseen päätyy paljon vähemmän muuta kalaa (sivusaalista) kuin mitä nykystandardit edellyttävät.

Tuoreus ja puhtaus on tärkeintä: Kestävät kalaöljyt prosessoidaan tuoreena pyydetystä kalasta ja jalostetaan pienessä perheomisteisessa jalostamossa jossa ne kylmäpuristetaan. Suuri osa kalasta muutetaan öljyksi jo laivassa heti kalastuksen jälkeen. Loput pakastetaan ja jatkojalosetaan 12 tunnin sisään tuoreuden turvaamiseksi.

Kalaöljy on tutkitusti puhtaita PCB-yhdisteistä ja raskasmetalleista.

• EPA & DHA sydämelle

• DHA aivotoiminnalle

• DHA silmille

DHA ja EPA pitävät yllä normaalia verenpainetta ja edistävät sydämen normaalia toimintaa.

Etyyliesteröity muoto vaatii vähemmän prosessointia kuin triglyseridi muoto. Tämä johtuu siitä että kun kalaöljyn matka alkaa kalanlihasta varsinaiseksi öljyksi, se täytyy ensin muuntaa etyyliesteröityyn muotoon, vaikka se lopulta muutettaisiinkin triglyseridimuotoon.

Tutkimusten mukaan veren omega-arvot ovat samat 4 viikon käytön jälkeen, olipa sitten nautittu triglyseridi- tai etyyliesterimuotoista öljyä.
EPAn ja DHAn välinen 2:1 suhde on tuotteiden kehittäjän Henrietta Nortonin mukaan kalan sisältämien öljyjen luonnollinen suhde, ja siksi sama suhde on valittu itse valmisteeseen.

Wild Nutritionin kantava ajatus on olla toimimatta ravinnon korvaajana, vaan ruoan täydentäjänä ja siksi myös omegojen suhteen on hyvä päästä niin lähellä luontoa kuin vain mahdollista.

Wild Nutrition – 100 % luonnolliset ravintolisät

Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Wild Nutriotion -sarjan poikkeuksellisen tehokkaan biohyödynnettävyyden takana on yli 50 itsenäistä tutkimusta. Reilun 30 tuotteen sarjasta löytyy räätälöidyt valmisteet eri sukupuolten ja ikävuosien eriäviin ravintoainetarpeisiin.

Kalaöljytiiviste (kala), kapselin kuori (glyseroli), antioksidantti (tokoferolisekoitukset).

Ei sisällä apuaineita, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, maku- eikä säilöntäaineita.

4 kapselia päivässä joko ruoan kanssa tai ilman.

Ainesosa
Per annos
% VSV*
EPA 800 mg -
DPA 400 mg -

4 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV

EPA=Eikosapentaeenihappo
DPA=Dokosaheksaeenihappo

Energiamäärä (rasva/proteiini/hiilihydraatit) merkityksetön

*%VSV - = ei määritelty

Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskuntaYksikköhinta 0.32Paino 0.234kg

Näitä et ainakaan löydä

GMO-ainesosia

synteettisiä ravintoaineita

säilöntäaineita, lisäaineita tai täyteaineita

yleisiä allergeeneja

Arvioi tuote “Wild Nutrition Pure Strength Omega-3 120 Kaps” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Kalaöljykapseleita tulisi käyttää, jos ei syö vähintään 2 annosta rasvaista kalaa viikossa.

Kyllä, itse asiassa monet asiantuntijat suosittelevat käyttämään kalaöljykapseleita raskauden aikana. Tämä valmiste ei sisällä A-vitamiinia tai toksiineja, joten se on turvallinen myös raskauden aikana.

Ei, kolmas osapuoli on testannut valmisteen ja se on todettu puhtaaksi myrkyllisistä aineista. Sertifikaatti ylittää EU:n ja Iso-Britannian viralliset vaatimukset, joten valmiste on poikkeuksellisen puhdas.

Kyllä, valmiste on täysin turvallinen myös hedelmöityshoitojen aikana, itse asiassa asiantuntijat suosittelevat sitä usein molemmille sukupuolille tänä aikana.

Tiesitkö tämän brändistä?

Brittiläinen Wild Nutrition valmistaa aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, ovat ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta.

Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä raakaruokamassassa, jossa ne kasvavat ja sulautuvat erottamattomaksi osaksi ravintoa ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Ravintoaineita ei näin tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Wild Nutriotion -sarjan poikkeuksellisen tehokkaan biohyödynnettävyyden takana on yli 50 itsenäistä tutkimusta. Reilun 30 tuotteen sarjasta löytyy räätälöidyt valmisteet eri sukupuolten ja ikävuosien eriäviin ravintoainetarpeisiin.

Wild Nutrition Pure Strength Omega-3 120 Kaps

39,50

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.