Wild Nutrition Multi Strain Biotic Children’s Jauhe 90g

32,20

  • 100% luonnollinen maitohappobakteerijauhe lapsille
  • Helppokäyttöinen jauhe
  • Sisältää 8 eri mikrobikantaa

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

100% luonnollinen
Cruelty Free
GMO-vapaa
Maidoton

Tuotekuvaus

Tämä ainutlaatuinen, erityisesti lapsille suunniteltu koostumus sisältää kahdeksan erilaista bakteerikantaa tukemaan luonnollisen mikrobiomin kehitystä. Wild Nutrition Multi-Strain Biotic on suunniteltu turvallisesti käytettäväksi vauvoille heti syntymästä lähtien.

Multi-Strain Biotic Child sisältää erityisesti lapsille hyödyllisiä mikrobikantoja ja yksi päiväannos sisältää 10 miljardia kolonisaatioyksikköä (CFU). Helppokäyttöinen jauhe, johon ei ole lisätty esim. maltodekstriinia tai piidioksidia, voidaan lisätä vaikka maitoon tai muihin viileisiin ja huoneenlämpöisiin juomiin.

Pääasialliset hyödyt

• Helppokäyttöinen jauhe

• Mieto maku

• Tukee tervettä suolistomikrobistoa

Wild Nutrition – 100 % luonnolliset ravintolisät

Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Wild Nutriotion -sarjan poikkeuksellisen tehokkaan biohyödynnettävyyden takana on yli 50 itsenäistä tutkimusta. Reilun 30 tuotteen sarjasta löytyy räätälöidyt valmisteet eri sukupuolten ja ikävuosien eriäviin ravintoainetarpeisiin.

Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacterium reuteri, Lactobacillus acidophilus, stabilointiaine (selluloosajauhe).

0-5 -vuotiaille 1,5 g (1/2 teelusikallista), 5-12 -vuotiaille 3 g (1 teelusikallinen, 5 ml). Sekoita jauhe pieneen lasilliseen vettä tai mehua ja nauti ruokailun yhteydessä. Jauhetta ei tule sekoittaa kuumaan ruokaan tai juomaan. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.

Suositeltava vuorokausiannos 1,5 g sisältää 5 miljoonaa ja 3g 10 miljoonaa maitohappobakteeria.

Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskuntaYksikköhinta 412.78Paino 0.235kg

Näitä et ainakaan löydä

GMO-ainesosia

synteettisiä ravintoaineita

säilöntäaineita, lisäaineita tai täyteaineita

yleisiä allergeeneja

Arvioi tuote “Wild Nutrition Multi Strain Biotic Children’s Jauhe 90g” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiettyihin ryhmiin kuuluvat lapset tarvitsevat enemmän probioottista tukea kuin muut, kuten ennenaikaisesti tai keisarileikkauksella syntyneet tai äidinmaidonkorvikkeella ruokitut lapset. Nirsosti syövät, sekä ilmavaivoille, turvotukselle ja epäsäännöllisille suoliston liikkeille alttiit lapset, sekä käytösongelmaiset lapset tarvitsevat myös ylimääräistä probioottista tukea.

Kyllä.

Ei, tämä tuote ei ole täysin vegaaninen. Lopputuote ei sisällä maitoproteiineja tai entsyymejä, mutta tässä valmisteessa olevat bakteerit on alun perin tuotettu maidosta.

Kyllä.

Kyllä, mutta suosittelemme syömään antibioottikuurin ensin loppuun.

Kyllä.

Kyllä. Erityisesti jos lapsella on taipumusta suolisto-ongelmiin, hänellä on heikko immuniteetti tai hän on nirso syöjä, lapsi hyötyy valmisteen ympärivuotisesta käytöstä.

Kyllä, tämä valmiste on suunniteltu turvalliseksi vauvoille heti syntymästä lähtien. Ennenaikaisesti keisarileikkauksella syntyneet vauvat tai pullolla ruokitut tarvitsevat erityisen paljon probioottista tukea, koska he altistuvat lääkkeille syntymänsä yhteydessä.

Kaikki hyödylliset bakteerit ovat ”mikrokapseloitu” suojapinnoitteella ja pakastekuivattu niiden vakauden ja imeytymisen parantamiseksi, ja siksi ne ovat kestävät hyvin mahahapot ja sappihapon.

Tiesitkö tämän brändistä?

Brittiläinen Wild Nutrition valmistaa aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, ovat ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta.

Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä raakaruokamassassa, jossa ne kasvavat ja sulautuvat erottamattomaksi osaksi ravintoa ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Ravintoaineita ei näin tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Wild Nutriotion -sarjan poikkeuksellisen tehokkaan biohyödynnettävyyden takana on yli 50 itsenäistä tutkimusta. Reilun 30 tuotteen sarjasta löytyy räätälöidyt valmisteet eri sukupuolten ja ikävuosien eriäviin ravintoainetarpeisiin.

Wild Nutrition Multi Strain Biotic Children's Jauhe 90g

32,20

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.