Food-Grown® Iodine – Jodikapselit 30 kaps.

19,20

  • Food-Grown® menetelmällä valmistettu
  • 100% luonnollinen Jodi-ravintolisä
  • Tukee kilpirauhasen toimintaa

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

100% luonnollinen
Cruelty Free
GMO-vapaa
Maidoton

Tuotekuvaus

Laadukas Wild Nutritionin Jodi-ravintolisä hyvinvoinnin tueksi.

Food-Grown® Iodine ravintolisä edistää kilpirauhashormonin normaalia tuotantoa sekä sen normaalia toimintaa, tukee normaalia kognitiivista toimintaa, hermoston toimintaa ja energia-aineenvaihduntaa, tukee lapsen normaalia kasvua sekä ihon hyvinvointia.

Food-Grown® Iodine ravintolisä tukee normaalia kognitiivista toimintaa, hermoston toimintaa ja energia-aineenvaihduntaa, tukee lapsen normaalia kasvua sekä ihon hyvinvointia. Jodi tukee myös ihon hyvinvointia.

Pääasialliset hyödyt

Edistää normaalia kognitiivista toimintaa.

• Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.

• Edistää hermoston normaalia toimintaa.

• Edistää ihon pysymistä normaalina.

• Edistää kilpirauhashormonien normaalia tuotantoa ja kilpirauhasen normaalia toimintaa.

Jodi edistää kilpirauhashormonien normaalia tuotantoa sekä kilpirauhasen normaalia toimintaa sekä tätä kautta hormonitasapainoa. Jatkuva väsymys ja saamattomuus, alakulo, viluinen olo ja kylmät väreet sekä hiusten lähtö voivat olla oireita kilpirauhasen vajaatoiminnasta. Jodin puutetta esiintyy suurella osalla suomalaisia. Jopa 35 prosentilla väestöstä on kohtalainen tai vakava puutos. Jodi kuuluu ihmiselle välttämättömiin ravintoaineisiin.

Raskausaikana on syytä kiinnittää erityishuomiota riittävään jodin saantiin. Jodi on tärkeä rakennusaine sikiön kehityksen ja kilpirauhasen toiminnan kannalta.

Kasvisruokavaliossa jodin lähteitä on vähemmän kuin sekaruokavaliossa. Tämän takia kaikille kasvisruokavaliota noudattaville suositellaan jodia sisältävän ravintolisän käyttöä.

Jodin puute voi aiheuttaa kilpirauhasen vajaatoimintaa, mikä saattaa johtaa kilpirauhasen liikakasvuun eli struumakasvaimen kehittymiseen. Jodiköyhästä maaperästä johtuva jodin puute on maapallon yleisimpiä ravitsemusongelmia.

Wild Nutrition – 100 % luonnolliset ravintolisät

Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan.. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Wild Nutriotion -sarjan poikkeuksellisen tehokkaan biohyödynnettävyyden takana on yli 50 itsenäistä tutkimusta. Reilun 30 tuotteen sarjasta löytyy räätälöidyt valmisteet eri sukupuolten ja ikävuosien eriäviin ravintoainetarpeisiin.

Mineraalivahvistetusta hiivasta valmistettu jodi. Kasviskapseli (selluloosa).

1 kapseli päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä. Raskaana oleville ja alle 11-vuotiaille lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.

1 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:
Jodi 150μg 100%

Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskuntaYksikköhinta 0.64Paino 0.137kg

Näitä et ainakaan löydä

GMO-ainesosia

synteettisiä ravintoaineita

säilöntäaineita, lisäaineita tai täyteaineita

yleisiä allergeeneja

Arvioi tuote “Food-Grown® Iodine – Jodikapselit 30 kaps.” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PUR:in henkilökunta suosittelee

Jodin puutetta esiintyy suurella osalla suomalaisia. Tästä laadukas ja hyvin imeytyvä jodi jokapäiväiseen käyttöön!

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Brittiläinen Wild Nutrition valmistaa aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, ovat ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta.

Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä raakaruokamassassa, jossa ne kasvavat ja sulautuvat erottamattomaksi osaksi ravintoa ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Ravintoaineita ei näin tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Wild Nutriotion -sarjan poikkeuksellisen tehokkaan biohyödynnettävyyden takana on yli 50 itsenäistä tutkimusta. Reilun 30 tuotteen sarjasta löytyy räätälöidyt valmisteet eri sukupuolten ja ikävuosien eriäviin ravintoainetarpeisiin.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Food-Grown® Iodine - Jodikapselit 30 kaps.

19,20

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.