Botanical Caprylic Acid Plus 60 kaps.

30,00

  • Food-Grown® menetelmällä valmistettu. 100% luonnollinen ravintolisä.
  • 100% luonnollinen ravintolisä
  • Yhdistelmä suolistomikrobien hyvinvointiin

Varasto loppu

100% luonnollinen
Cruelty Free
GMO-vapaa
Maidoton

Tuotekuvaus

Botanical Caprylic Acid Plus -ravintolisä on ainutlaatuinen sekoitus yrttiuutteita ja täysravintoaineita.

Wild Nutrition – 100 % luonnolliset ravintolisät

Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Kapryylihappo kalsiumkaprylaatista (kookosjohdannainen), punajalavan sisäkuori, valkosipuli, aloe vera, Pau Dárco, glutamiini, kaneli, sitruunaruoho, greipinsiemen, piparminttu ja koentsyymi Q10. Kasviskapseli (selluloosa).

Ei sisällä: apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita.

2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS 2 KAPSELI SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA (VSV)):

Kapryylihappo 500 mg ***
Koentsyymi Q10 0,2 mg ***
Glutamiini 40 mg ***
Punajalava** 99,6 mg ***
Valkosipuli 59,6 mg ***
Aloe vera 49,8 mg ***
Pau D'arco 49,8 mg ***
Kaneli 30,2 mg ***
Sitruunaruoho 20,4 mg ***
Greipinsiemen 20,4 mg ***
Piparminttu 9,8 mg ***

**Kaarnan sisäosasta

Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskuntaYksikköhinta 0.5Paino 0.1589kg

Näitä et ainakaan löydä

gluteenia

GMO-ainesosia

makuaineita

soijaa

synteettisiä ravintoaineita

säilöntäaineita, lisäaineita tai täyteaineita

yleisiä allergeeneja

Arvioi tuote “Botanical Caprylic Acid Plus 60 kaps.” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PUR:in henkilökunta suosittelee

Ainutlaatuinen yhdistelmä yrttejä, kasviksia ja ravintoaineita, jotka tukevat suolistomikrobien hyvinvointia. Erityisen hyödyllinen henkilöille, jotka ovat siirtymässä pois runsaan sokeripitoisesta ruokavaliosta. Sopii käytettäväksi myös puhdistuskuurin yhteydessä.

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Brittiläinen Wild Nutrition valmistaa aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, ovat ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta.

Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä raakaruokamassassa, jossa ne kasvavat ja sulautuvat erottamattomaksi osaksi ravintoa ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Ravintoaineita ei näin tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Wild Nutriotion -sarjan poikkeuksellisen tehokkaan biohyödynnettävyyden takana on yli 50 itsenäistä tutkimusta. Reilun 30 tuotteen sarjasta löytyy räätälöidyt valmisteet eri sukupuolten ja ikävuosien eriäviin ravintoainetarpeisiin.

Botanical Caprylic Acid Plus 60 kaps.

30,00

Varasto loppu