Weleda Venadoron Jalkageeli 200ml

35,40

  Varasto loppu

  Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

  Vegaaninen

  Tuotekuvaus

  Viilentävä jalkageeli painontunteesta tai ajoittaisesta turvotuksesta kärsiville jaloille.

  Venadoron viilentävä jalkageeli tarjoaa apua ihmisille, jotka tekevät seisomatyötä tai liikkuvat paljon. Jalkageeli sopii erittäin hyvin painontunteesta ja ajoittaisesta turvotuksesta kärsiville jaloille. Se piristää väsyneitä ja raskaita jalkoja ja toimii kuin näkymättön tukisukka. Venadoron vahvistaa ja elvyttää ihoa sekä sidekudosta samalla edistäen pintaverenkiertoa. Se on rasvaton ja imeytyy helposti ihoon.

  Weleda – Hoitavaa, puhdasta kosmetiikkaa

  Weledan tuotteiden tehtävänä on stimuloida ihon omia, luonnollisia toimintoja ja tukea ihmisen hyvinvointia. Weleda kannustaa jokaista ihmistä hyödyntämään omien elinvoimiensa lähdettä sekä löytämään sisäisen tasapainonsa. Nämä asiat tekevät mahdolliseksi jokaisen ihmisen henkilökohtaisen terveyden ja aidon, luonnollisen kauneuden löytämisen.

  Weleda ei käytä tuotteissaan synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita, väriaineita eikä mineraaliöljyjä ja ihonhoitotuotteiden laatukriteerit täyttävät lääkkeille asetettavat laatuvaatimukset. Tuotteita ei myöskään ole missään vaiheessa testattu eläinkokein ja pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä ja ne voidaan uusiokäyttää. Hienovarainen tuotteiden valmistusprosessi perustuu tuntemukseen ihmisen ja luonnon välisestä yhteydestä.

  Vesi, alkoholi, sitrusuute, taikapähkinätisle, glyseriini, arnikkiuute, takiaisjuuriuute, iiriksenjuuriuute, orapihlajanmarjamehu, orapihlajankuoriuute, natriumsilikaatti, ksantaani, kuparisulfaatti, sitruunahappo, aidot eteeriset öljyt

  Hierotaan jaloille ja pohkeille 1–2 kertaa päivässä.

  Valmistusmaa SaksaYksikkö LitresYksikköhinta 177Paino 0.28kg

  Arvioi tuote “Weleda Venadoron Jalkageeli 200ml” ensimmäisenä

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Ehkä joku kysymys vielä jäi?

  Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

  Varaa konsultaatio Kysy

  Tiesitkö tämän brändistä?

  Weleda valmistaa NaTrue- ja BDIH-sertifioitua aitoa luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet perustuvat kokonaisvaltaiseen näkemykseen ihmisen ja luonnon välisestä vuorovaikutuksesta. Ne kannustavat käyttäjää ottamaan vastuun terveydestään, ja niillä on sairauksia ennaltaehkäisevä luonne. Hellävaraisessa, tarkoin valvotussa valmistusprosessissa käytetään biodynaamisesti viljeltyjä lääkekasveja, luonnollisia kasvimaailman eteerisiä öljyjä ja muita puhtaita luonnosta peräisin olevia raaka-aineita.
  Weledan tuotteista löydät myös erinomaisia itsehoitotuotteita. Weledan valmistamat voiteet sisältävät biodynaamisesti viljeltyjä kasveja ja niiden uutoksia. Raaka-aineet kasvatetaan luontoa ja elämää kunnioittaen, jolloin saadaan myös paras terapeuttinen vaikutus itse lääkekasviin.

  Weleda Venadoron Jalkageeli 200ml

  35,40

  Varasto loppu

  Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.