Weleda Suolahammastahna 75ml

8,70

  Varasto loppu

  Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

  Tuotekuvaus

  Stimuloi syljeneritystä, ehkäisee karieksen, hammaskiven ja plakin muodostumista. Suolahammastahnan käyttö on suositeltavaa erityisesti kuivasta suusta kärsiville.

  Hammastahnan suolayhdistelmän suolakristallit stimuloivat sylkirauhasen syljeneritystä ja siten suun itsepuhdistavaa toimintaa. Luonnollinen natriumbikarbonaatti neutralisoi haitallisia happoja ja ehkäisee hammaskiven syntymistä.Mirhamiuute pitää suuontelon terveenä, rataniajuuriuute vahvistaa suun limakaloja ja ikeniä.

  Suolahammastahna maistuu kirpeän suolaiselta ja jättää hampaat puhtaan ja liukkaan tuntuisiksi.

  Weleda – Hoitavaa, puhdasta kosmetiikkaa

  Weledan tuotteiden tehtävänä on stimuloida ihon omia, luonnollisia toimintoja ja tukea ihmisen hyvinvointia. Weleda kannustaa jokaista ihmistä hyödyntämään omien elinvoimiensa lähdettä sekä löytämään sisäisen tasapainonsa. Nämä asiat tekevät mahdolliseksi jokaisen ihmisen henkilökohtaisen terveyden ja aidon, luonnollisen kauneuden löytämisen.

  Weleda ei käytä tuotteissaan synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita, väriaineita eikä mineraaliöljyjä ja ihonhoitotuotteiden laatukriteerit täyttävät lääkkeille asetettavat laatuvaatimukset. Tuotteita ei myöskään ole missään vaiheessa testattu eläinkokein ja pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä ja ne voidaan uusiokäyttää. Hienovarainen tuotteiden valmistusprosessi perustuu tuntemukseen ihmisen ja luonnon välisestä yhteydestä.

  Valmistusmaa SaksaPaino 0.13kg

  Arvioi tuote “Weleda Suolahammastahna 75ml” ensimmäisenä

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Ehkä joku kysymys vielä jäi?

  Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

  Varaa konsultaatio Kysy

  Tiesitkö tämän brändistä?

  Weleda valmistaa NaTrue- ja BDIH-sertifioitua aitoa luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet perustuvat kokonaisvaltaiseen näkemykseen ihmisen ja luonnon välisestä vuorovaikutuksesta. Ne kannustavat käyttäjää ottamaan vastuun terveydestään, ja niillä on sairauksia ennaltaehkäisevä luonne. Hellävaraisessa, tarkoin valvotussa valmistusprosessissa käytetään biodynaamisesti viljeltyjä lääkekasveja, luonnollisia kasvimaailman eteerisiä öljyjä ja muita puhtaita luonnosta peräisin olevia raaka-aineita.
  Weledan tuotteista löydät myös erinomaisia itsehoitotuotteita. Weledan valmistamat voiteet sisältävät biodynaamisesti viljeltyjä kasveja ja niiden uutoksia. Raaka-aineet kasvatetaan luontoa ja elämää kunnioittaen, jolloin saadaan myös paras terapeuttinen vaikutus itse lääkekasviin.

  Viimeksi katsomasi tuotteet

  Weleda Suolahammastahna 75ml

  8,70

  Varasto loppu

  Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.