Weleda Calendula Hammastahna 75ml

8,70

  • Ylläpitää suun terveyttä
  • Kehäkukka-uute neutraloi happohyökkäystä
  • Täysin luonnollinen

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Vegaaninen

Tuotekuvaus

Hellävaraisesti suun terveyttä ylläpitävä hammastahna.

Kehäkukka-uute neutraloi happohyökkäystä ja auttaa pitämään suuontelon terveenä. Kalsiumkarbonaatin (liidun) mineraaliperäiset ainesosat puhdistavat hellästi mutta perusteellisesti. Ei vaahtoa.

Ei sisällä piparminttuöljyä, sopii siksi homeopaattista lääkitystä saavalle. Raikas fenkoliöljyn maku.

Weleda – Hoitavaa, puhdasta kosmetiikkaa

Weledan tuotteiden tehtävänä on stimuloida ihon omia, luonnollisia toimintoja ja tukea ihmisen hyvinvointia. Weleda kannustaa jokaista ihmistä hyödyntämään omien elinvoimiensa lähdettä sekä löytämään sisäisen tasapainonsa. Nämä asiat tekevät mahdolliseksi jokaisen ihmisen henkilökohtaisen terveyden ja aidon, luonnollisen kauneuden löytämisen.

Weleda ei käytä tuotteissaan synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita, väriaineita eikä mineraaliöljyjä ja ihonhoitotuotteiden laatukriteerit täyttävät lääkkeille asetettavat laatuvaatimukset. Tuotteita ei myöskään ole missään vaiheessa testattu eläinkokein ja pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä ja ne voidaan uusiokäyttää. Hienovarainen tuotteiden valmistusprosessi perustuu tuntemukseen ihmisen ja luonnon välisestä yhteydestä.

Vesi, kalsiumkarbonaatti, glyseriini, savi, alkoholi, kehäkukkauute, mirhamiuute, ksantaani (luonnollinen sakeuttamisaine), fenkoliöljy, glyseriinihapon ammoniumsuola.

Päivittäiseen hampaiden harjaamiseen. Purista sopiva määrä, 1- 2 cm, tahnaa kostealle harjalle ja puhdista huolellisesti pienin pyörivin harjausliikkein. Huuhtele.

Valmistusmaa SaksaYksikköhinta 115.9Paino 0.13kg

Arvioi tuote “Weleda Calendula Hammastahna 75ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Weledan tuotteet perustuvat kokonaisvaltaiseen näkemykseen ihmisen ja luonnon välisestä vuorovaikutuksesta. Ne kannustavat käyttäjää ottamaan vastuun terveydestään, ja niillä on sairauksia ennaltaehkäisevä luonne. Hellävaraisessa, tarkoin valvotussa valmistusprosessissa käytetään biodynaamisesti viljeltyjä lääkekasveja, luonnollisia kasvimaailman eteerisiä öljyjä ja muita puhtaita luonnosta peräisin olevia raaka-aineita.

Weledan tuotteista löydät myös erinomaisia itsehoitotuotteita. Weledan valmistamat voiteet sisältävät biodynaamisesti viljeltyjä kasveja ja niiden uutoksia. Raaka-aineet kasvatetaan luontoa ja elämää kunnioittaen, jolloin saadaan myös paras terapeuttinen vaikutus itse lääkekasviin.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Weleda Calendula Hammastahna 75ml

8,70

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.