Vitamunda Liposomal Vitamin C 60 Kaps

31,50

  • Jauhemuotoiset liposomit kapseleissa
  • Liposomit pääsevät kulkeutumaan solun sisälle
  • Tehokas ja hyvin imeytyvä C-vitamiini

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Tehokas ja hyvin imeytyvä liposomi C-vitamiini.

C-vitamiini on mukana monissa biologisissa prosesseissa kehossamme. C-vitamiinin antioksidanttinen toiminta on tärkeää muun muassa terveiden solujen ja kudosten ylläpitämiseksi sekä immuunijärjestelmän tukemiseksi. C-vitamiinilla on myös positiivinen vaikutus sydämeen ja verisuoniin, luihin ja niveliin. Yksi kapseli sisältää 300mg C-vitamiinia. Suositeltu päiväannos 2 kapselia (600mg). Uuden ja edistyksellisen LipocellTech™-menetelmän ansiosta liposomit pystytään tuottamaan jauhemuotoon ja kapseloimaan. Tämän menetelmän ansiosta liposomaalisen muodon voi tehdä mille tahansa vitamiinille tai mineraalille. Eikä valmistuksen aikana käytetä lainkaan lämpöä, painetta, kemikaaleja tai lisäaineita. Lopputuote on puhdas ja ennen kaikkea erittäin vakaa liposomaalinen muoto. Valmisteiden säilyvyys on kaksi vuotta tuotannosta eivätkä ne vaadi kylmäsäilytystä. Makuseikat eivät häiritse kulutusta, sillä lopputuote on kapselissa.

Mitä liposomit ovat?

Liposomit ovat fosfolipidikalvosta koostuvia partikkeleita, jotka imitoivat rakenteeltaan elimistön soluja. Samankaltaisen rakenteen ansiosta liposomit pääsevät kulkeutumaan solun sisälle. Liposomien ainutlaatuisen rakenteen vuoksi erilaiset molekyylit pysyvät niiden suojassa ja eivät tuhoudu ruoansulatuskanavassa. Lääketeollisuus on hyödyntänyt liposomeja jo pitkään. Liposomien avulla vaikuttavat aineet pääsevät solun sisälle tehokkaammin ja kykenevät vaikuttamaan potilaiden terveyteen nopeammin.

Liposomituotteiden eroja – nestemäinen vai jauhe?

Tähän saakka tutuin liposomituotteiden muoto lienee nestemäiset liposomivalmisteet. Kyseiset tuotteet ovat nousseet suosituiksi, sillä valmisteesta riippuen liposomimuotoisen tuotteen vaikuttavan raaka-aineen biosaatavuus on osoitettu olevan jopa 20 kertaa parempi kuin perinteisessä valmisteissa. Nestemäisellä muodolla on kuitenkin tiettyjä rajoituksia. Säilyvyys on usein heikko ja tuote tulee säilyttää avaamisen jälkeen jääkaapissa. Myös makuseikat saattavat häiritä. Tuotteiden valmistukseen saatetaan käyttää kovaa painetta, lämpöä ja kemikaaleja, jotka voivat vaikuttaa haitallisesti lopputuotteeseen. Nykyään nestemäinen muoto voidaan myös pakaste- tai suihkukuivata, jotta siitä saadaan jauhetta. Tämä on kuitenkin yksi jalostusprosessi lisää muiden tuotantovaiheiden päälle ja vaikka säilyvyyttä saadaan näillä menetelmillä pidennettyä, useat nestemäisen muodon valmistukseen liittyvistä haitoista ovat edelleen olemassa.

C-vitamiini (askorbiinihappo), LipoCellTech ™ liposomaalinen sekoitus: Palmitiini öljyhappofosfolipidit GMO vapaasta auringonkukasta, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kasviskapseli).

2 kapselia päivässä veden kera, aterian yhteydessä.

2 kaps (suositeltu päivännos) sisältää:
C-vitamiini (askorbiinihappo 600mg
LipoCellTech™ liposomaalinen sekoitus 450mg

Paino 0.13kg

Arvioi tuote “Vitamunda Liposomal Vitamin C 60 Kaps” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Toimii hyvin yhdessä

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Uuden ja edistyksellisen LipocellTech™-menetelmän ansiosta liposomit pystytään tuottamaan jauhemuotoon ja kapseloimaan. Tämän menetelmän ansiosta liposomaalisen muodon voi tehdä mille tahansa vitamiinille tai mineraalille. Eikä valmistuksen aikana käytetä lainkaan lämpöä, painetta, kemikaaleja tai lisäaineita. Lopputuote on puhdas ja ennen kaikkea erittäin vakaa liposomaalinen muoto. Valmisteiden säilyvyys on kaksi vuotta tuotannosta eivätkä ne vaadi kylmäsäilytystä. Makuseikat eivät häiritse kulutusta, sillä lopputuote on kapselissa.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Vitamunda Liposomal Vitamin C 60 Kaps

31,50

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.