Organic Makers Vadelmansiemenöljy 50ml

18,20

  • Kylmäpuristettu luomuöljy
  • Sisältää E-vitamiinia ja omega 3 rasvahappoa
  • Ihoa uudistava vaikutus

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

100% luonnollinen
Ekosertifioitu
GMO-vapaa
Luomu
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Vadelmansiemenöljyssä on erityisen runsaasti välttämätöntä rasvahappoa α-linoleenihappoa (Omega 3-ALA), joka torjuu ihon ikääntymisen merkkejä. Omega 3: lla on soluja uudistava vaikutus ja se voi vähentää auringon UV-säteiden aiheuttamia vaurioita iholle. Öljyn uudistavaa vaikutusta lisää sen epätavallisen korkea antioksidanttisten tokoferolien (E-vitamiini) pitoisuus.

Vadelmansiemenöljyllä on myös UV-säteitä absorboiva vaikutus, mikä tekee siitä sopivan aurinkosuojatuotteiden ainesosan yhdessä fyysisten UV-suodattimien kanssa.

Luomu vadelmansiemenöljy on erittäin kuiva öljy, joka imeytyy helposti ja nopeasti ihoon. Se soveltuu erityisen hyvin aktiivisena aineosana ikääntymistä estävissä tuotteissa. Kasvoöljynä tuote sopii kaikille ihotyypeille, myös rasvaiselle ja sekaiholle.

 

Organic Makers – laadukkaat öljyt ja muut kosmetiikan tuotteet ihonhoitoon!

Organic Makers on ruotsalainen yritys, joka valmistaa ekologisista ja eettisistä raaka-aineista laadukkaita ihokosmetiikan tuotteita. Yrityksen arvoihin kuuluu luonnonläheisyys ja raaka-aineiden oikeudenmukainen tuotantotapa. Tuotteita ei testata eläimillä. Mitä enemmän saamme ihmisiä valitsemaan ekologisempia tuotteita, sitä paremmin me ja maailmamme tulemme voimaan.

Rubus idaeus seed oil

Yksikkö lYksikköhinta 303,3Paino 0.120kg

Arvioi tuote “Organic Makers Vadelmansiemenöljy 50ml” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Organic Makers on ruotsalainen yritys, joka valmistaa ekologisista ja eettisistä raaka-aineista laadukkaita ihokosmetiikan tuotteita. Yrityksen arvoihin kuuluu luonnonläheisyys ja raaka-aineiden oikeudenmukainen tuotantotapa. Tuotteita ei testata eläimillä. Tuotesarjaan kuuluu erilaisia kylmäpuristettuja luomuöljyjä, joita voi käyttää sellaisenaan tai tehdä omia kosmetiikkayhdistelmiä.
Organic Makers yrityksen ydinajatuksena on: "Mitä enemmän saamme ihmisiä valitsemaan ekologisempia tuotteita, sitä paremmin me ja maailmamme tulemme voimaan"

Organic Makers Vadelmansiemenöljy 50ml

18,20

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.