The Owl & Apothecary Cleanse Smudge Stick -suitsuke

10,90

  • Yrttinipun polttaminen on voimakas puhdistusseremonia
  • Puhdista kodin negatiiviset energiat
  • Käytä myös uuden kuun aikaan ja eron jälkeen

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Smudging eli yrttinipun tai suitsukkeen polttaminen on voimakas puhdistusseremonia, joka karkoittaa negatiivista energiaa ja tuo positiivisen, parantavan elämän voiman. Kotimme ja kehomme värähtelevät lempeällä, näkymättömällä energialla, ja Smudge Stickin polttaminen auttaa poistamaan kaikki mahdollisesti kertyneet ei-toivotut energiat. Se on kuin ihana henkinen kevätsiivous! Millainen on sinun energiasi?

Cleanse Smudge Stick -suitsuke on käsintehty luonnonvaraisesta salviasta, laventelista ja rosmariinista, jotka kasvavat Lounais-Englannissa. Sidottu yhteen luomunarulla. Salvia on yrtti, jota on perinteisesti käytetty energioiden puhdistamiseen ja erilaisiin rituaaleihin.

Ennen kuin aloitat Smudge Stick -suitsukkeen polttamisen sisällä, avaa mahdollisimman monta ikkunaa ja ovea, jotta negatiiviset energiat pääsevät poistumaan. Lisäksi tuuletus auttaa voimakkaan tuoksun hälventämisessä.

Miten energiat puhdistetaan?

Smudge Stickin polttaminen voi olla päivittäinen rituaali itsesi puhdistamiseksi tai viikoittainen kodin tai toimiston energinen puhdistaminen. The Owl & The Apothecary listaa viisi hetkeä, johon he erityisesti suosittelevat Smudge Stick -suitsukkeen polttamista:

  • Uudenkuun aikaan toivottamaan uudet alut tervetulleeksi
  • Kun muutat uuteen kotiin: tee energiapuhdistus uuteen asuntoon ja vapauta vanhat energiat tilasta
  • Ennen joogaa tai meditaatiota
  • Eron jälkeen
  • Juhlistamaan uutta vuodenaikaa – henkinen kevätsiivous

The Owl & The Apothecary

Englantilaisen yritys valmistaa rakkaudella käsityönä hyvinvointi ja mindfullness tuotteita käyttäen luonnollisia aineosia, luomulaatuisia eteerisiä öljyjä ja tietenkin mukana on myös aimo annos hyvää energiaa!

Salvia, laventeli ja rosmariini.

Älä koskaan jätä yrttinippua palamaan käytön jälkeen. Yrttien savu voi johtaa allergisiin reaktioihin. Älä käytä, jos olet raskaana. Polta yrttinippua aina hyvin ilmastoidussa tilassa, jotta savu ja negatiiviset energiat pääsevät ulos. Aseta yrttinippu palamattomalle alustalle polttamisen jälkeen.

Paino 0.05kg

Arvioi tuote “The Owl & Apothecary Cleanse Smudge Stick -suitsuke” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Englantilainen yritys valmistaa rakkaudella käsityönä hyvinvointi ja mindfulness tuotteita käyttäen luonnollisia aineosia, luomulaatuisia eteerisiä öljyjä ja tietenkin mukana on myös aimo annos hyvää energiaa! Jokainen rituaalipakkaus sisältää hyvällä energialla ladatut luonnolliset tuotteet. Käsintehdyt yrttiniput salviasta, laventelista ja rosmariinista, kuunvalossa valmistetut kynttilät ovat käsintehty mehiläisvahasta ja puuvillanarusta. Kauniit kristallit ja eteeristen öljyjen sekoitukset viimeistelevät paketit.

Viimeksi katsomasi tuotteet

The Owl & Apothecary Cleanse Smudge Stick -suitsuke

10,90

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.