Tuotekuvaus
Syö Hyvä Olo opastaa meitä vaalimaan kehoamme sisältäpäin, suoliston hyvinvointia edistäen.
Suolistossa olevia bakteereita sekä mikro-organismeja kutsutaan normaaliflooraksi.
Suoliston, aivojen ja ihmisen hyvinvoinnin on kauan tiedetty liittyvän toisiinsa, mutta vasta viime vuosina on normaaliflooraa ja sen vaikutusta psyykkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin alettu tutkia enemmän.
Tämän lisäksi jopa 80% ihmisen vastustuskyvystä on vatsassa. Epätasapaino suolistossa on tutkitusti syy moniin kansantautiin kuten esimerkiksi lihavuuteen, alzhaimeriin, masennukseen ja diabetes-2:een. Aiheesta ja sen pohjalta muodostetusta dieetistä on tullut suurhitti Ruotsissa sekä muualla maailmalla ja nyt on Suomen vuoro.
Syö Hyvä Olo on keittokirja siitä, miten raaka-aineita lisäämällä päivittäiseen ruokavalioon voidaan vaikuttaa normaaliflooran toimintaan, johtaen parempaan henkiseen sekä fyysiseen hyvinvointiin.
Toinen kirjan kirjoittajista Tara Junker valmistui ruoka- ja ravintotiedekandidaatiksi Uppsalan yliopistosta ja Anna Sarmanto opiskelee hotelli- ja ravintola-alan. Heillä molemmilla on intohimoinen suhtautuminen ruokaan ja hyvinvointiin.
Arvioi tuote “Tara Junker, Anna Sarmanto: Syö Hyvä Olo” ensimmäisenä