Pantoteenihappo 550 mg 50 kaps.

14,30

  Varasto loppu

  Tuotekuvaus

  Lisämunuaisten tueksi ja hormonien ja hermostoa säätelevien aineiden valmistamiseen sekä rasvahappojen muodostukseen.

  Helposti nautittava ja tunnetusti laadukas pantoteenihappo (B5-vitamiini), joka on pakattu nopeasti ja vaivattomasti liukeneviin kasviskapseleihin.

  Pantoteenihappo eli B5-vitamiini on välttämätöntä lisämunuaisten optimaaliselle toiminnalle.

  Pantoteenihappo osallistuu myös hormonien ja hermostoa säätelevien aineiden valmistamiseen ja se on myös välttämätön rasvahappojen muodostuksessa.

  Koentsyyminä pantoteenihappo osallistuu riboflaviinin toimintaan ja energian muodostamiseen hiilihydraateista, rasvoista ja proteiineista. B5-vitamiini eli pantoteenihappo näyttelee tärkeää roolia kilpirauhasen toiminnassa. Sitä on pitkään nimitetty stressinestovitamiiniksi.

  Solgar Gold Standard™

  Solgar Gold Standard™ Solgar on valmistanut laadukkaita lisäravinteita yli 65 vuoden ajan alalla, joka on jatkuvasti kehittynyt eteenpäin. Koko tämän ajan olemme olleet sitoutuneita alkuperäiseen tehtäväämme: tuottaa kuluttajille korkealaatuisia lisäravinteita ja korkealaatuista tietoa optimaalisen terveyden saavuttamiseksi. Huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin valmistuksesta jakeluun asti on mahdollistanut sen, että pystymme asettamaan, ylläpitämään ja jatkuvasti nostamaan laadukkaiden ravintolisien, koulutuksen ja palvelujen Gold Standard™ tasoa.
  Tutkitut, tieteeseen pohjautuvat tuotteet. Solgar on kaikkialla maailmassa tunnettu innovatiivisista, tieteeseen perustuvista ja hyvin toimivista tuotteistaan. Asiantuntijaryhmämme on omistautunut yksinomaan tuotteiden laadun parantamiseen.

  Huippuunsa kehitetty valmistus. Solgarin tuotantolaitos täyttää kaikki laitteille, valmistusmenetelmille, laatukontrollille ja ympäristönsuojelulle asetetut lääketuotantostandardit. Nämä ylittävät ravintolisävalmistuksessa vaadittavat standardit, mutta mielestämme ne ovat tarpeellisia, jotta voimme valmistaa asiakkaillemme parhaimmat mahdolliset laatutuotteet.

  Laadunvarmistus.
  Solgarilla on korkeat laatustandardit. Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista. Raaka-aine, joka ei täytä laatustandardiamme, hylätään ja palautetaan välittömästi. Meillä on oma laaduntarkkailulaboratorio, joka varmistaa sen, että jokainen tuotantolaitoksesta lähtevä valmiste täyttää kultaisen standardin. Emme testaa tuotteitamme vain yhden kerran, vaan teemme niille lukuisia testejä valmistuksen eri vaiheissa.

  Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

  1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

  (1 kapseli):
  Pantoteenihappo (kalsium-D-pantotenaatti) 550 mg, 9167*
  * % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

  Valmistusmaa YhdysvallatYksikkö Qty.Yksikköhinta 0.29Paino 0.1648kg

  Arvioi tuote “Pantoteenihappo 550 mg 50 kaps.” ensimmäisenä

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Ehkä joku kysymys vielä jäi?

  Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

  Varaa konsultaatio Kysy

  Tiesitkö tämän brändistä?

  Solgar on kaikkialla maailmassa tunnettu innovatiivisista, tieteeseen perustuvista ja hyvin toimivista tuotteistaan, joilla on korkeat laatustandardit. Yritys valmistaa huippuunsa kehitettyjä lisäravinteita. Tarkka laatukontrollijärjestelmä testaa tuotteet monissa eri vaiheissa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki raaka-aineet joutuvat tarkkoihin testeihin, joilla varmistetaan, että ne ovat tarpeeksi korkealaatuisia. Solgarin omat ravintolisien valmistuksessa vaadittavat standardit ylittävät ympäristönsuojelulle asetetut lääketuotantostandardit. Tuotesarja sisältää laajan valikoiman vitamiineja, mineraaleja, rasvahappovalmisteita, aminohappoja sekä yrtti- ja erikoisvalmisteita.

  Pantoteenihappo 550 mg 50 kaps.

  14,30

  Varasto loppu