B-Complex + C 100 tabl.

16,80

  Varasto loppu

  Tuotekuvaus

  Apua stressiin vitamiineista!

  Solgarin monipuoliset B-monivitamiini plus C-vitamiini stressitabletit on suunniteltu stressaantuneen olon avuksi. B-vitamiinit toimivat hyvin läheisessä synergistisessä yhteistyössä keskenään, mikä tarkoittaa, että yhden B-ryhmän vitamiinin puutos saattaa johtaa myös jonkin toisen B-vitamiinin puutokseen vaikuttamalla vitamiinin hyväksikäytettävyyteen kehossa. B-vitamiinit ovat vesiliukoisia ja siksi niitä ei kerry suuria pitoisuuksia kehoon, ja tästä syystä niitä on syytä saada päivittäin. C-vitamiini on antioksidanttivitamiini, joka on välttämätön kehon hyvinvoinnille. Se on niin ikään vesiliukoinen vitamiini ja osallistuu kehossa yli 300 erilaiseen fysiologiseen toimintoon. Sitä tarvitaan kollageenirakenteiden ylläpitoon. Kollageeni on proteiini, jota on ihollamme, nivelissä, luissa ja hampaissa. Kollageeni lujittaa myös verisuonten seinämiä. C-vitamiinia tarvitaan myös foolihapon aineenvaihdunnassa, joka kuuluu B-ryhmän vitamiineihin.

  Solgar Gold Standard™

  Solgar Gold Standard™ Solgar on valmistanut laadukkaita lisäravinteita yli 65 vuoden ajan alalla, joka on jatkuvasti kehittynyt eteenpäin. Koko tämän ajan olemme olleet sitoutuneita alkuperäiseen tehtäväämme: tuottaa kuluttajille korkealaatuisia lisäravinteita ja korkealaatuista tietoa optimaalisen terveyden saavuttamiseksi. Huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin valmistuksesta jakeluun asti on mahdollistanut sen, että pystymme asettamaan, ylläpitämään ja jatkuvasti nostamaan laadukkaiden ravintolisien, koulutuksen ja palvelujen Gold Standard™ tasoa.
  Tutkitut, tieteeseen pohjautuvat tuotteet. Solgar on kaikkialla maailmassa tunnettu innovatiivisista, tieteeseen perustuvista ja hyvin toimivista tuotteistaan. Asiantuntijaryhmämme on omistautunut yksinomaan tuotteiden laadun parantamiseen.

  Huippuunsa kehitetty valmistus. Solgarin tuotantolaitos täyttää kaikki laitteille, valmistusmenetelmille, laatukontrollille ja ympäristönsuojelulle asetetut lääketuotantostandardit. Nämä ylittävät ravintolisävalmistuksessa vaadittavat standardit, mutta mielestämme ne ovat tarpeellisia, jotta voimme valmistaa asiakkaillemme parhaimmat mahdolliset laatutuotteet.

  Laadunvarmistus.
  Solgarilla on korkeat laatustandardit. Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista. Raaka-aine, joka ei täytä laatustandardiamme, hylätään ja palautetaan välittömästi. Meillä on oma laaduntarkkailulaboratorio, joka varmistaa sen, että jokainen tuotantolaitoksesta lähtevä valmiste täyttää kultaisen standardin. Emme testaa tuotteitamme vain yhden kerran, vaan teemme niille lukuisia testejä valmistuksen eri vaiheissa.

  mikrokiteinen selluloosa, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat, kasvisteariinihappo, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, selluloosakumi E466, titaanidioksidi, kasvisglyseroli.

  1 tabl. päivässä aterian yhteydessä.

  1 tablettia sisältää:
  C-vitamiini (askorbiinihappo) 250 mg
  B3-vitamiini (nikotiiniamidi) 50 mg
  b5-vitamiini (Ca-pantotenaatti) 50 mg
  Inositoli 50 mg
  Koliini 21 mg
  B2-vitamiini (riboflaviini) 13 mg
  Luonnollinen yrittijauhesekoitus:
  (kelp-levä, sinimailanen, acerola, persilja,
  ruusunmarja, vesikrassi) 6,5 mg
  B6-vitamiini (pyridioksiini HCI) 5 mg
  B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti) 5 mg 13 mg
  Folaatti (foolihappo) 50 ug
  B12-vitamiini (syanokobalamiini) 12,5 ug
  Biotiini 12,5 ug

  Valmistusmaa YhdysvallatYksikkö Qty.Yksikköhinta 0.17Paino 0.1966kg

  Arvioi tuote “B-Complex + C 100 tabl.” ensimmäisenä

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Ehkä joku kysymys vielä jäi?

  Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

  Varaa konsultaatio Kysy

  Tiesitkö tämän brändistä?

  Solgar on kaikkialla maailmassa tunnettu innovatiivisista, tieteeseen perustuvista ja hyvin toimivista tuotteistaan, joilla on korkeat laatustandardit. Yritys valmistaa huippuunsa kehitettyjä lisäravinteita. Tarkka laatukontrollijärjestelmä testaa tuotteet monissa eri vaiheissa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki raaka-aineet joutuvat tarkkoihin testeihin, joilla varmistetaan, että ne ovat tarpeeksi korkealaatuisia. Solgarin omat ravintolisien valmistuksessa vaadittavat standardit ylittävät ympäristönsuojelulle asetetut lääketuotantostandardit. Tuotesarja sisältää laajan valikoiman vitamiineja, mineraaleja, rasvahappovalmisteita, aminohappoja sekä yrtti- ja erikoisvalmisteita.

  B-Complex + C 100 tabl.

  16,80

  Varasto loppu