Solgar 5-Htp 30 Kaps

20,90

  Varasto loppu

  Maidoton
  Vegaaninen

  Tuotekuvaus

  Luonnollinen serotoniini 5-HTP parantaa mielialaa ja voi auttaa merkittävästi uniongelmista ja ylensyönnistä, alakuloisuudesta sekä erilaisista kiputiloista kärsiviä.

  Tutkimuksissa 5-HTP:n on tutkimuksissa todettu auttavan mm. primäärisen fibromyalgian, Friedreichin ataksian, migreenin, masennuksen, ahdistuksen, ahmimishäiriöiden ja unettomuuden hoidossa. Sen vaikutuksesta kivunsieto saattaa lisääntyä, mielialan vaihtelut tasaantua, nukahtamisesta tulla helpompaa ja nukkumisesta levollisempaa. Ylipainoisten ja ylensyöntiin taipuvaisten kannattaa huomioida, että monien muiden positiivisten vaikutustensa lisäksi 5-HTP vähentää ruokahalua ja ahmimistaipumista ja se onkin näin omiaan auttamaan painonpudotuksessa.

  Solgar Gold Standard™

  Solgar Gold Standard™ Solgar on valmistanut laadukkaita lisäravinteita yli 65 vuoden ajan alalla, joka on jatkuvasti kehittynyt eteenpäin. Koko tämän ajan olemme olleet sitoutuneita alkuperäiseen tehtäväämme: tuottaa kuluttajille korkealaatuisia lisäravinteita ja korkealaatuista tietoa optimaalisen terveyden saavuttamiseksi. Huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin valmistuksesta jakeluun asti on mahdollistanut sen, että pystymme asettamaan, ylläpitämään ja jatkuvasti nostamaan laadukkaiden ravintolisien, koulutuksen ja palvelujen Gold Standard™ tasoa.

  Tutkitut, tieteeseen pohjautuvat tuotteet.
  Solgar on kaikkialla maailmassa tunnettu innovatiivisista, tieteeseen perustuvista ja hyvin toimivista tuotteistaan. Asiantuntijaryhmämme on omistautunut yksinomaan tuotteiden laadun parantamiseen.

  Huippuunsa kehitetty valmistus.
  Solgarin tuotantolaitos täyttää kaikki laitteille, valmistusmenetelmille, laatukontrollille ja ympäristönsuojelulle asetetut lääketuotantostandardit. Nämä ylittävät ravintolisävalmistuksessa vaadittavat standardit, mutta mielestämme ne ovat tarpeellisia, jotta voimme valmistaa asiakkaillemme parhaimmat mahdolliset laatutuotteet.

  Laadunvarmistus.
  Solgarilla on korkeat laatustandardit. Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista. Raaka-aine, joka ei täytä laatustandardiamme, hylätään ja palautetaan välittömästi. Meillä on oma laaduntarkkailulaboratorio, joka varmistaa sen, että jokainen tuotantolaitoksesta lähtevä valmiste täyttää kultaisen standardin. Emme testaa tuotteitamme vain yhden kerran, vaan teemme niille lukuisia testejä valmistuksen eri vaiheissa.

  5-HTP (L-5-hydroksitryptofaani, Griffonia simplicifolia siemenuute), valeriaanan juuriuute (Valeriana officinalis), magnesiumoksidi, magnesiumbisglysinaatti, pyridoksiinihydrokloridi, p-5-p

  1 kapseli päivässä aterioiden välillä

  Ainesosa
  Per annos
  % VSV*
  5-HTP 100 mg -
  Valeriaanan juuriuute 100 mg -
  B6-vitamiini 10 mg 714
  Magnesium 50 mg 13

  1 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*

  *%VSV - = ei määritelty

  Valmistusmaa YhdysvallatYksikköhinta 0.7Paino 0.111kg

  Arvioi tuote “Solgar 5-Htp 30 Kaps” ensimmäisenä

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Ehkä joku kysymys vielä jäi?

  Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

  Varaa konsultaatio Kysy

  Tiesitkö tämän brändistä?

  Solgar on kaikkialla maailmassa tunnettu innovatiivisista, tieteeseen perustuvista ja hyvin toimivista tuotteistaan, joilla on korkeat laatustandardit. Yritys valmistaa huippuunsa kehitettyjä lisäravinteita. Tarkka laatukontrollijärjestelmä testaa tuotteet monissa eri vaiheissa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki raaka-aineet joutuvat tarkkoihin testeihin, joilla varmistetaan, että ne ovat tarpeeksi korkealaatuisia. Solgarin omat ravintolisien valmistuksessa vaadittavat standardit ylittävät ympäristönsuojelulle asetetut lääketuotantostandardit. Tuotesarja sisältää laajan valikoiman vitamiineja, mineraaleja, rasvahappovalmisteita, aminohappoja sekä yrtti- ja erikoisvalmisteita.

  Solgar 5-Htp 30 Kaps

  20,90

  Varasto loppu