Savon Stories no.5 Porkkanasaippua 100 g

11,00

  Varasto loppu

  Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

  Luomu
  Luonnollinen
  Vegaaninen

  Tuotekuvaus

  Klassisella reseptillä tehty saippua, joka sisältää useaa erilaista kasvivoita sekä eteerisiä öljyjä rikastettuna antioksidanttirikkaalla ja luomulaatuisella raakaporkkanalla.

  Porkkana raakasaippua on silkkimäisen pehmeä ja sen tuoksu on viimeistelty raikkaalla ja mieltä virkistävällä verbenalla.

  Valmistettu käsin Englannissa.

  Savon Stories tuotteet ovat orgaanisia ja vegaanisia eikä niitä ole testattu elämillä. Saippuat on valmistettu kylmäsaippuoimalla. Kylmäsaippuoinnissa saippuamassaa ei kuumenneta, joten raaka-aineet säilyvättävät kaikki hyvää tekevät ominaisuutensa. Pakkaukset ovat kauniita ja sopivat erinomaisesti esimerkiksi lahjaksi.

  Savon Stories valmistaa käsin ikivanhoilla resepteillä hurmaavia, aitoja, alkuperäisiä saippuoita, palashampoita sekä kylmäprosessilla valmistettuja puhdistustuotteita. Raaka-aineet ovat tuoretta luomua sekä myös tuotteissa käytetty kallisarvoinen, marokkolainen arganöljy on suodattamaton toisin kuin yleisimmin markkinoilla olevissa saippuoissa.

  Organic raw carrot (daucus carota subsp. sativus); organic extra virgin olive oil (sodium olivate); organic shea butter (sodium sheabutterate); organic sunflower seed oil (sodium sunflowerate); organic coconut oil (sodium cocoate); organic cocoa butter (sodium cocoabutterate); organic castor seed oil (sodium castorate); organic verbena essential oil (lippia citriodora oil – naturally occurring citral, citronellol, eugenol, geraniol, limonene, linalool).

  Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskuntaYksikkö kgYksikköhinta 100Paino 0.115kg

  Arvioi tuote “Savon Stories no.5 Porkkanasaippua 100 g” ensimmäisenä

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Ehkä joku kysymys vielä jäi?

  Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

  Varaa konsultaatio Kysy

  Tiesitkö tämän brändistä?

  Savon Stories valmistaa käsin ikivanhoilla resepteillä hurmaavia, aitoja, alkuperäisiä saippuoita, palashampoita sekä kylmäprosessilla valmistettuja puhdistustuotteita. Raaka-aineet ovat tuoretta luomua sekä myös tuotteissa käytetty kallisarvoinen, marokkolainen arganöljy on suodattamaton toisin kuin yleisimmin markkinoilla olevat.

  Viimeksi katsomasi tuotteet

  Savon Stories no.5 Porkkanasaippua 100 g

  11,00

  Varasto loppu

  Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.