Roh.To Maksan Rauha – Phalatrikadi 120 tabl

27,90

  • Maksan toiminnan tasapainottamiseen
  • Auttaa veren puhdistumisessa
  • Auttaa kolesterolin hallinnassa

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Maksan Rauhaa, eli Phalatrikadia käytetään Ayurvedassa maksan toiminnan tasapainottamiseen. Lisäksi se auttaa veren puhdistumisessa ja on mieto laksatiivi.

Maksan rauha (Phalatrikadi) normalisoi maksan toimintaa ja edistää sen terveyttä. Se tasapainottaa maksan aineenvaihduntaa ja edistää maksan puhdistumista. Lisäksi Maksan Rauha auttaa kolesterolin hallinnassa, sekä tukee veren ja ihon hyvinvointia. Sillä on myös ruuansulatusta ja sokeriaineenvaihduntaa tukevia vaikutuksia.

Phalatrikadi on Ayurvedan parhaita rohtoja maksan hyvinvoinnille. Pittaa tasapainottavan vaikutuksensa ansiosta se viilentää ja rauhoittaa maksaa, tukien sitä erilaisissa maksan häiriötiloissa ja edistää sen uudistumista. Phalatrikadin yhtenä komponenttina oleva Triphala on laajaspektrinen ruuansulatuskanavan normalisoija, joka tunnetaan myös antioksidanttisista vaikutuksistaan.

Lue blogista:

Aloittelijan opas intialaisen lääketieteen maailmaan

Tinospora cordifolia 360 mg, Terminalia chebula 168 mg, Emblica officinalis 169 mg, Terminalia bellirica 169 mg, Azadirachta indica 169 mg, Adhatoda vasica syn. Justicia adhatoda L. 169 mg, Acacia gum q.s.

Yksi tabletti kaksi kertaa päivässä aterian jälkeen lämpimän veden kanssa.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Tuotetta ei tule käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Tuote ei sovellu pienille lapsille.

Yksikköhinta 0,23Paino 0.136kg

Arvioi tuote “Roh.To Maksan Rauha – Phalatrikadi 120 tabl” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Rohto Ayurveda Oy syntyi halusta auttaa suomalaisia elämään terveellisemmin. Kotimaisen yrityksen taustalla toimivat Suomen Ayurvedayhdistyksestä tutut Ossi Viljakainen ja Jarno Kylander. Roh.to tarjoaa luonnonmukaisia ayurvedisia terveystuotteita, jotka valmistetaan Intiassa Chakrapani Ayurvedan toimesta.

Roh.To Maksan Rauha - Phalatrikadi 120 tabl

27,90

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.