Radico Colour Me Hiusväri Brown

15,25

  • Luonnollinen kasvihiusväri
  • Sisältää vain ayurvedisia yrttejä
  • Sävy: Ruskea

Varasto loppu

100% luonnollinen
Cruelty Free
Ekosertifioitu
Luomu
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Luonnollinen kasvihiusväri, joka sisältää vain ayurvedisia yrttejä!

Hiuksesi saavat luonnollisen värin, kauniin kiillon ja näyttävät upealta. Hiusväri jää pehmeästi hiustesi pintaan ja täydentää omaa hiusväriä.

Color Me Organic on ensimmäinen sertifioitu orgaaninen hiusväri, joka peittää harmaat hiukset tehokkaasti yhdellä värjäyskerralla sekä auttaa suojaamaan ja ravitsemaan hiuksia.

Kestoväri pysyy 4-6 viikkoa riippuen hiusteni kunnosta. Sopii kaikille hiustyypeille.

Brown – Ruskea

Hiusten värjäyksen lopputulos on yksilöllinen ja riippuu hiustesi kunnosta.

Radico kasvihiusvärit sopivat useimmille yliherkille ja allergisista oireista kärsiville. Jopa täysin luonnolliset kasvivärit voivat osalle ihmisistä aiheuttaa yliherkkyyttä tai allergisia reaktiota. Koska allergiat voivat kehittyä äkillisesti, suosittelemme allergiatestin tekemistä ennen hiusvärin käyttöä.

Indigofera Tinctoria (Indigo)*, Lawsonia Inermis (Henna)*, Phyllantus Emblica (Amla)*, Eclipta Prostrata (Bhringraj)*, Trigonella Foenum Graecum (Methi)*, Rubia Tinctorum (Manjistha)*, Hibiscus Rose Sinensis (Hibiscus)*.

Valmistusmaa IntiaYksikkö KilogramsYksikköhinta 152.5Paino 0.16kg

Arvioi tuote “Radico Colour Me Hiusväri Brown” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Luomu kasvihiusväri on ammattimainen hiusvärituote, jossa ei ole hapetetta eikä mitään synteettisiä raaka-aineita. Se on valmistettu vain sertifioiduista luomuyrteistä.

Kasvivärit ovat aidosti hiusta hoitavia, sillä ne eivät muuta hiuksen rakennetta, vaan kiinnittyvät hiuksen pintakerrokseen ollen lopputulokseltaan luonnollisen eläväisiä ja aina kantajalleen sopivia. Värjäyksen lopputulos on siis aina riippuvainen hiuksen omasta pohjaväristä, ja lopputulos on kasviväreillä luonnollinen ja pehmeän eloisa.

Kyllä. Ekokampaajat kuitenkin suosittelevat syväpuhdistavaa savihoitoa hiuksille ennen ensimmäistä kasvivärikertaa, jotta hius olisi mahdollisimman vastaanottavainen kasvivärille.

Väri pysyy 2-4 viikkoa hiusten terveydestä, kunnosta ja pesutiheydestä riippuen.

Tiesitkö tämän brändistä?

Radico Colour Me Organic –kasvivärit ovat on ensimmäinen sertifioitu orgaaninen hiusväri, joka peittää harmaat hiukset tehokkaasti yhdellä värjäyskerralla sekä auttaa suojaamaan ja ravitsemaan hiuksia. Colour Me Organic -kasvivärit on valmistettu luonnonmukaisesti viljellyistä ayurvedisistä kasveista ja yrteistä. Radicon kasvivärit on kehitetty viimeisimmän teknologian ja jatkuvan tuotekehityksen tuloksena vuosituhansien perinteitä noudattaen. Radicolla uskotaan, että ihmisen hiukset kuvastavat ihmisen persoonallisuutta ja iho kuvastaa sisäistä kauneutta. Yrteistä ja kasveista valmistetut kasvivärit korostavat sopivalla tavalla luonnonmukaista kauneutta.

Radico Colour Me Hiusväri Brown

15,25

Varasto loppu