PUR Lahjakortti – Myymälä & Verkkokauppa

  Tuotekuvaus

  Tämän lahjakortin voit hyödyntää PURin verkkokaupassa, kivijalkamyymälöissä Helsingin Kampissa (Urho Kekkosen katu 8) ja Hakaniemessä (Hämeentie 7 & 8) sekä PURin Hyvän Olon hoitolassa (Hämeentie 8).

  Ohjeita: Lahjakortti on kirjaimia ja numeroja sisältävä koodi, joka lähetetään vastaanottajalle sähköpostitse kun maksusi on vahvistettu. Vain koodi tarvitaan ostoksiin. Mikäli haluat itse päättää lahjakortin luovutuksen ajankohdan, tai vaikkapa ilahduttaa saajaa itse tehdyllä kortilla, niin syötä tietosi lähettäjä-kenttien lisäksi vastaanottaja-kenttiin, jolloin saat koodin omaan sähköpostiisi.

  Mikäli haluat ostaa vain lahjakortin, etkä mitään muuta verkkokaupastamme, valitse toimitukseksi nouto Hakaniemestä. Näin vältät postikulut. Sinun ei tarvitse käydä noutamassa lahjakorttia, vaan se toimitetaan sähköpostitse.

  Lahjakortti käy PURin verkkokauppaan, kivijalkamyymälöihin Helsingin Kampissa ja Hakaniemessä sekä Hyvän Olon hoitolaan (Hämeentie 8).

  Avoin lahjakortti on loistava vaihtoehto silloin kun haluat antaa hyvinvointia, mutta et päättää rakkaasi puolestasi mitä se olisi.

  Laajasta valikoimastamme luonnonkosmetiikkaa, ravinteita, superfoodeja ja terapeuttisia tuotteita ilahtuu niin lahjan antaja kuin saajakin.

  Lahjakortti on voimassa vuoden ajan.

  Arvioi tuote “PUR Lahjakortti – Myymälä & Verkkokauppa” ensimmäisenä

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Ehkä joku kysymys vielä jäi?

  Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

  Varaa konsultaatio Kysy

  PUR Lahjakortti - Myymälä & Verkkokauppa