Puhdistamo Tripla Aurinko 60kaps

24,95

 • Tehokas aurinkokapseli valmistaa ihon auringonottoon
 • Tukee ihon hyvinvointia
 • Sisältää runsaasti beetakaroteenia

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Vegaaninen

Tuotekuvaus

Aurinkokapseli valmistelee ihon aurinkoa varten

Puhdistamon Tripla Aurinko on kolmitehoinen ja kokonaisvaltainen aurinkokapseli, joka valmistelee ihon aurinkoa varten. Kun ihon pysyy hyvässä kunnossa, auringosta voi nauttia turvallisemmin ja pidempään – iho myös ruskettuu kauniimmin. Kapselit eivät kuitenkaan korvaa aurinkosuojaa.

Tuote sisältää kolmea huippulaatuista ja luontaista karotenoidia: beetakaroteenia, lykopeenia ja astaksantiinia. Kapselissa on erityisen runsaasti A-vitamiinin esiasteena toimivaa beetakaroteenia, jonka lisäksi sitä on täydennetty myös biotiinilla ja E-vitamiinilla.

A-vitamiini edistää ihon, näön ja limakalvojen pysymistä normaalina, ja tukee myös monia muita tärkeitä kehon prosesseja kuten immuniteettia. Biotiini omalta osaltaan tukee ihon hyvinvointia yhdessä E-vitamiinin kanssa.

Kuinka käytetään:

1-2 kapselia ruokailun yhteydessä. Parhaan hyödyn tuotteesta saat aloittamalla käytön (2–4 viikkoa) ennen aurinkoista vuodenaikaa tai auringolle altistumista. Jatka tuotteen käyttöä myös hetki tämän jälkeen.

 • Valmistelee ihosi aurinkoon
 • Tukee ihon hyvinvointia
 • Kolmen huippulaatuisen luontaisen karotenoidin yhdistelmä
 • Sisältää erityisen runsaasti beetakaroteenia
 • Täydennetty biotiinilla ja E-vitamiinilla
 • Kotimainen valmistus
 • Erinomainen biosaatavuus
 • Laadukkaat raaka-aineet
 • Ei turhia lisä- tai täyteaineita
 • Luotettavat raaka-aineiden toimittajat
 • Vegaaninen tuote

Ainesosat: Porkkanajauhe, astaksantiini (AstaPure®), luontainen lykopeeni punaisista tomaateista (hernetärkkelys, natriumalginaatti, akaasiakumi), luontainen beetakaroteeni (natriumalginaatti, akaasiakumi, hernetärkkelys), MCT-jauhe (akaasiakuitu), E-vitamiini (d-alfa-tokoferyylihapon sukkinaatti), D-biotiini. Kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa

Säilytys: Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

Pääainesosan alkuperämaa: EU

Valmistettu: Suomi

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annostusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Puhdistamon laadukkaat superfoodit ja ruokatuotteet

Puhdistamo on keskittynyt erittäin korkealaatuisiin ruokatuotteisiin, ja sen huomaa! Yritys tuo maahan maailman ravintorikkaimpia ruokia niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta ja lisäksi hyödyntää kotimaamme luonnonrikkauksia ja -antimia. Puhdistamossa panostetaan tunnollisesti yrityksen arvojen toteutumiseen; tuotteiden laadun ja alkuperän varmistamiseen. Yrityksen toiminnan tavoitteena on, että Puhdistamon nimi ja logo viestii asiakkaille laatutakuusta.

Ainesosat: Porkkanajauhe, astaksantiini (AstaPure®), luontainen lykopeeni punaisista tomaateista (hernetärkkelys, natriumalginaatti, akaasiakumi), luontainen beetakaroteeni (natriumalginaatti, akaasiakumi, hernetärkkelys), MCT-jauhe (akaasiakuitu), E-vitamiini (d-alfa-tokoferyylihapon sukkinaatti), D-biotiini. Kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa

Suositeltu vuorokausiannos: 1-2 kapselia ruokailun yhteydessä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ainesosa
Per annos
% VSV*
Beetakaroteeni 3-6 mg
- A-vitamiiniksi muutettuna 500-1000 μg 62,5-125 %
Lykopeeni 3-6 mg
Astaksantiini 2-4 mg
E-vitamiini 5-10 mg 41-83 %
Biotiini 75-150 μg 150-300 %

Porkkanajauhe, astaksantiini (AstaPure®), luontainen lykopeeni punaisista tomaateista (hernetärkkelys, natriumalginaatti, akaasiakumi), luontainen beetakaroteeni (natriumalginaatti, akaasiakumi, hernetärkkelys), MCT-jauhe (akaasiakuitu), E-vitamiini (d-alfa-tokoferyylihapon sukkinaatti), D-biotiini.

Kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa

Valmistusmaa SuomiYksikkö pcsYksikköhinta 0,41Paino 0.175kg

Näitä et ainakaan löydä

eläinperäisiä ainesosia

lisäaineita

täyteaineita

Arvioi tuote “Puhdistamo Tripla Aurinko 60kaps” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfoodbrändi ja tuotteet tunnettaan intohimoisesta ja tinkimättömästä suhtautumisesta erittäin korkealaatuisiin ruokatuotteisiin. Yritys tuo maahan maailman ravintorikkaimpia ruokia niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta ja lisäksi hyödyntää kotimaamme luonnonrikkauksia ja -antimia. Puhdistamossa panostetaan tunnollisesti yrityksen arvojen toteutumiseen; tuotteiden laadun ja alkuperän varmistamiseen. Yrityksen toiminnan tavoitteena on, että Puhdistamon nimi ja logo viestii asiakkaille laatutakuusta. Kaikki Puhdistamon tuotteet ovat gluteenittomia, maidottomia ja GMO-vapaita.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Puhdistamo Tripla Aurinko 60kaps

24,95

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.